Neda Ukraden peva, snima i čuva unuke

S. DANILOVIĆ

23. 02. 2012. u 07:10

Pevačica uživa u ulozi bake, ali i neumorno radi, putuje, u decembru je imala 12 nastupa, a takvim koncertnim tempom nastavila je i u ovoj godini
UPRKOS novoj ulozi bake koju je dobila kad je njena ćerka Jelena rodila dve devojčice, Neda Ukraden iz dana u dan potvrđuje da joj zasluženo pripada epitet jedne od najuspešnijih pop pevačica u regionu. U decembru je imala 12 nastupa, a takvim koncertnim tempom nastavila je i u ovoj godini. Pored toga, sa duetom iz Slovenije Klea i Kim završila je spot za zajedničku pesmu “Nije ti dobro”, dok u studiju snima i ostale numere za svoj novi album.

- Naravno da najviše uživam u ulozi bake. Unuke Neda i Aleksandra su moja najveća radost u životu. Sad znam da ću posle svakog nastupa još više žuriti kući, samo da ih što pre vidim i poljubim. Opremila sam im sobu i pre nego što su se rodile. S njihovim dolaskom na svet, mojoj sreći nema kraja - priča Neda za “Novosti”, i dodaje da je, bez obzira na mnogobrojne poslovne obaveze, uvek spremna da pomogne ćerki i zetu:

- Volim da pričuvam bebice, a Jelenu i Peđu često obradujem nekim od mojih specijaliteta kako ne bi gubili vreme oko toga, već više bili posvećeni ćerkama.

O duetu koji je snimila sa duetom “Klea i Kim” Neda kaže da se raduje što je pesma dobro prihvaćena.

- Drago mi je, kako zbog mene, tako i zbog tih divnih devojaka koje su u Sloveniji veoma poznate, one su i njihove državljanke, ali su britanskog porekla. Autor pesme je moj klavijaturista Dušan Bačić, koji je uradio i moja prethodna tri hita, “Na pola puta”, “Na Balkanu” i “Tetovaža”.

Pevačica otkriva da je spot za pesmu “Nije ti dobro”, koji je sve gledaniji na “Jutjubu”, snimila u hotel-kazinu Kongo, u Grosuplju, malom mestu u Sloveniji.

- Oni su nam rado izašli u susret u vezi snimanja, dok bi nam svugde kod nas to debelo naplatili. Ugostili su čitavu ekipu od gotovo sto ljudi. Ova pesma, koja se u engleskoj verziji zove “Grls Najt”, naći će se i na mom novom albumu koji će izaći uskoro.

SOBA S NJENIM IMENOM

U SLOVENAČKOM hotelu, u kojem je snimala spot za pesmu “Nije ti dobro”, Neda ima sobu sa njenim imenom:

- Tačno je, ali nemam samo ja već i druge poznate ličnosti s ovih naših prostora koje su tamo boravile: Tereza, Čola, Džiboni, Severina, Petar Grašo... Na vratima tih soba stoji zvezda i naša imena. Svakako da ima gostiju hotela koji se vrlo rado odlučuju da prespavaju u sobi u kojoj su boravili njihovi ljubimci - otkriva pevačica.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

julijana

23.02.2012. 09:27

Neda "poliglota"Zanima me da li je Neda progovorila i slovenacki, s obzirom da odlicno govori "hrvatski", "bosanski"... i sve ostale jezike naroda bivske YU. Kosa mi se dize na glavi kada je slusam (Nova TV, RTL...) kako govori (narocito) novohrvatski!!!Zamislite Terezu Kesoviju da kaze "bas mi je lepo u Beogradu". Naravno, Neda "poliglota" utociste je nasla kod glupih Srba koji prihvataju sve i svja. Strasno!

FERID ABDIC

23.02.2012. 11:53

@julijana - Nissta ccudno.U Dnevnom Avazu u tekstu o sukobu Hanka Paldum-Neda Ukr. na posl.stranama u 2 komentara kazze se da je ona Hrvatica, po jednom iz Stoca,a po drugom iz Imotskog.Proveri.