Džulija Roberts pozvana na sabor u Guču

V. I.

21. 02. 2012. u 15:18

Prvi čovek Saborskog odbora i predsednik opštine Lučani uputio poziv glumici da bude gost 52. Sabora

POVODOM izjave svetske filmske dive Džulije Roberts, izrečene za jedan domaći magazin, da bi volela da poseti Srbiju i uživa u zvucima dragačevskih trubača - prvi čovek Saborskog odbora i predsednik opštine Lučani mr Slobodan Jolović uputio je u utorak javni poziv prelepoj brineti da bude gost 52. Sabora trubača u Guči, koji se održava u avgustu.

- Dođite na raskršće starih i novih muzičkih, trubačkih i istorijskih vremena u Srbiju, u Guču, za vreme Sabora trubača, kada dolaze na stotine hiljada zaljubljenika trubača iz čitavog sveta i vidite i čujete kako su originalnim verzijama trubači udahnuli moderni zvuk, kako su spojili dva bespuća, prošlost i budućnost - kaže se u otvorenom pozivu Jolovića. - Sabor trubača u Guči je, verujte mi, nesvakidašnje okupljanje ljudi iz celoga sveta koji uz čudesne zvuke, reklo bi se, nacionalnog srpskog instrumenta - trube, postaju radosniji, zdraviji i tradicionalno mudriji. I posle ovog boravka kod nas znaćete da ste bili u slobodarskoj, pitomoj, tradiciji vernoj zemlji Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

vladimir

21.02.2012. 21:51

Posaljite poziv Andjelini jer to bi bio marketinski hit.Da popijemo zajedno koju sa njom i Bredom i da pojedemo kupus,da se usvinjimo,izljubimo i sve im oprostimo,i zaboravimo.Po starim srpskim obicajima.