Ceca Bojković kao gospođa ambasadorka

S. D.

18. 01. 2012. u 20:57

Цеца Бојковић као госпођа амбасадорка
Glumica Svetlana Bojković uskoro bi trebalo da otputuje u Finsku, jer će njen suprug Slavko Kruljević verovatno postati ambasador Srbije u toj zemlji

GLUMICA Svetlana Bojković uskoro će se naći u potpuno novoj ulozi. Naime, njen suprug - diplomata Slavko Kruljević, za koga se slavna umetnica udala prošlog leta, postaće ambasador u Finskoj. Tako će se Ceca Bojković, koja je ostvarila mnogobrojne role u karijeri, naći u ulozi supruge ambasadora.

- Ne želim ništa da govorim unapred, jer još nije potpisan ukaz o njegovom imenovanju na ambasadorsko mesto - rekla nam je Ceca Bojković, koju je naš telefonski poziv zatekao u Banjaluci, gde je u sredu i utorak izvedena predstava „Gospođa ministarka“, u kojoj igra naslovnu ulogu. - Tek kada to bude učinio predsednik Boris Tadić, možemo da pričamo na tu temu, ali mislim da moj suprug neće stupiti na mesto ambasadora pre marta.

Diplomatu Slavka Kruljevića viđali smo na mnogim pozorišnim premijerama, a uskoro će Svetlana Bojković pratiti svog supruga u njegovoj novoj diplomatskoj misiji. Glumica je trenutno angažovana u predstavama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Ateljeu 212, Beogradskom dramskom pozorištu, Madlenijanumu, a kako će uskladiti svoje sa suprugovim obavezama, saznaćemo uskoro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Jazon

19.01.2012. 08:05

I kad je bila mlada nije znala sta radi! Sad ce jos i da bude sa nekim "levakom" Ambasadorka? e to vec lici na nas Srbe! Jadno...

conc1955

19.01.2012. 12:32

Svaka cast na glumackom umecu, al kad ta zena stigne da menja tolike brakove, izgleda da je bas talicna...malo,malo pa udovica.

GAVRILO PETRIC

19.01.2012. 12:48

Sto se mene tice moze da bude ko god hoce, ali kao stobi rekao Milos Obrenovic, Ne izuvaj se prije broda, jer ko zna u novoj vlaste koce i koga odredjivati za Ambasadore.

penzioner

19.01.2012. 15:49

Jeste lepa, jeste dobra glumica ali dobi i nac. penziju, pored toga sto jos radi i zaradjuje.Mada, kad moze da je dobije Lepa koja takodje i dalje peva po svetu, ne treba nista da nas cudi. A tek Sladjana Milosevic?

Milica

19.01.2012. 18:39

Ne razumem zbog čega toliko negativnih komentara. Za onoga ko je rekao da je Ceca malo malo pa udovica poručujem da se malo raspita, Ceca je jednom postala udovica, a od prvog muža se razvela. I šta je briga, živi žena svoj život, alli uvek mora da se nađu dežurni 'negativci' da sve stručno prokomentarišu. Ako ode, meni lično će Ceca nedostajati jer obožavam da je gledam u pozorištu, tamo je neprikosnovena!