Ceca slavila u pritvoru

M. ADŽIĆ

20. 12. 2011. u 01:03

Svetlana Ražnatović obeležila krsnu slavu Sveti Nikola, u svojoj vili u Ljutice Bogdana na Dedinju. Slavlje u u najužem krugu porodice i prijatelja

NAJPOPULARNIJA folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obeležila je u ponedeljak veče Svetog Nikolu u svojoj vili u Ljutice Bogdana na Dedinju. Mada je njena krsna slava do prošle godine bila tradicionalno okupljanje poznatih iz sveta politike, estrade i sporta, Ceca je odlučila da ovog puta, zbog izdržavanja kazne u kućnom zatvoru, koja ističe krajem februara, kada će joj posle osam meseci pritvora skinuti “nanogicu”, obeleži u najužem krugu porodice i prijatelja.

Folk divi prvi je slavu čestitao monah i njen ispovednik Stefan Šarić, koji ju je već oko devet sati izjutra posetio i zadržao se u njenom domu oko dva sata, da bi uveče opet svratio na večeru. Slavski kolač, ipak, Ceca je lomila sa sveštenikom koji je došao u popodnevnim časovima. Osim poseta sveštenih lica, ništa u ulici Ljutice Bogdana nije odavalo da se pevačica priprema za proslavu. I u kući je bilo mirno.

Njena deca, ćerka Anastasija i sin Veljko, koji je pre nekoliko dana bez majke proslavio 15. rođendan, nisu prisustvovala obeležavanju krsne slave. Njih dvoje su se, na molbu majke, preselili pre nekoliko meseci u porodičnu kuću na Kipru, gde idu u školu. Ceca je provela dan u društvu roditelja, sestre Lidije, kojoj je nedavno istekla četvoroipomesečna kazna kućnog pritvora, i njenog muža sa decom, pripremajući se za doček nekolicine prijatelja.

Na večeru, koja je bila zakazana za 21 čas, došli su Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana, kod kojih Ceca redovno ide na slavu Sveti Jovan, pevačica Goga Sekulić, modni stilista Saša Vidić, Marijana Mateus i Aleksandra Janković.

Mada je svake godine među prvima na spisku folk pevačice sa kojima uvek obeležava slavu, ministar policije Ivica Dačić se nije pojavio sinoć kod Cece. Ali zato su na večeru došli njen veliki prijatelj Dragan Marković Palma i kum Borislav Pelević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

mirotvorac

20.12.2011. 11:38

Labudovi, lavovi, gipsani radovi, silikoni, dzipovi spotovi, klipovi, armatura, cimenat kvadratura, objekat, pravi je momenat da se ugradi procenat.Urbano,urbano,samo urbano...

olivera

20.12.2011. 12:12

@mirotvorac - @mirotvorac gde vidis ti labudove,lavove ili sanjas kad se pomene Ceca.Mozda bi i ti voleo da tvoja ima ovakve (silikonske) grudi ali treba to platiti .Njenoj lepoti nisu bile potrebne te silikonske grudi,dovoljno je da pogledate njene spotove od pre i vide ce te da je prirodno lepa.Sad malo jos dodavanja nije na odmet .

nikolina

20.12.2011. 12:06

Moze li ova zena da proslavi svoju Krsnu Slavu a da joj paparaci Vecernjih novosti ne vire u lonac ,Sramota ja znam da ovo necete objaviti ali dali vama ima nesto Sveto ili su svi novinari bezboznici.

istina

20.12.2011. 14:48

Kada bi svi imali ovakav pritvor,bilo bi milina,niko se ne bi bunio,jos svestenik da ti bude Saric kao njoj!

deki30

20.12.2011. 17:38

Sta ova slavi,u koga ona veruje,sto izlagala pola Srbije,pokupila od narod pare,a narod je vecina glup,pa vikao ceca,ceca,kakva ceca i sav ovaj olos sa vlasti,zajedno sa cecom,napolje iz Srbije,da ovoj zemlji svane jednom.

Dali

20.12.2011. 18:27

E moj Deki30, ako ovoj Srbiji ne svice bolji dan zbog Cece onda ne znam sto joj nije svitalo prethodnih vekova! Kakav glup komentar!

deki30

20.12.2011. 20:33

@Dali - Pa zbog takvih kao sto je ceca,u prethodnim vekovima,kao sto je Vuk,Srbija nije nikada napredovala,sta su drugi pametniji od nas,da bolje zive,Slovenci su pametni,znali su da izgrade lep standard,mi smo glupi,ne znamo,znamo i mi,ali ovakvi kao sto je Ceca,i ostali od ove zemlje su napravili rupu na balkanu,i prave svakoga dana,moramo svima njima stati na kraj jednom,dokle ovako,Srbija mora dalje,ali ne u EU,Srbija da se osloni sama na sebe,na postene i vredne ljude,i sa svima u dobrim odnosima.

deki30

20.12.2011. 20:43

Licno njen muz je pravio velike probleme,po Bosni,Hrvatskoj,ubijao je narod punio njegove dzepove,ona je usla u igri sa njim,obogatila se,usla u sa njim u igri sa Arkanom,i sada ima vilu od bar stotina miliona evra,a mnogo ljudi,zivi u kucama,ili zgradama stari i 40 godina,da li je to nasa buducnost,ceca,i stanovi i kuce koji su dosta stari,za mene to nije buducnost Srbije,nego svi oni napolje sa ovima na vlasti,i posteni,radni ljudi,na vlasti,i SRBIJA BEZ KRIMINILA I KORUPCIJE,DRUGACIJA SRBIJA.