FOLK zvezda Lepa Brena, koja je prošle nedelje dve noći zaredom napunila „Beogradsku arenu“, u sredu je u Sofiji ručala sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim i na uvce mu otpevala čuvenu makedonsku pesmu „Jovano, Jovanke“. Sa svojim domaćinom srela se u zgradi Vlade, a susretu su prisustvovali i predstavnici „sedme sile“, kao i mnogobrojni bugarski političari. Tom prilikom pevačica nije štedela komplimente na račun predsednika bugarske Vlade, istakavši da je Borisov „fenomenalan“, da mu predstoji vrlo uspešan mandat i da će „sve u Bugarskoj sigurno podići na mnogo viši nivo“.

Boravak u bugarskoj prestonici Lepa Brena je iskoristila priliku i da još jednom najavi svoj veliki solistički koncert koji će 3. decembra održati u novootvorenoj areni „Armec“, za koju je pevačica rekla da je najlepša na Balkanu.

Folk zvezda, koja u susednoj Bugarskoj uživa status dive, ovoga puta, osim proverenih hitova predstaviće i novi album „Začarani krug“.

Inače, Bugari još pamte njen spektakularni koncert, koji je 1990. održala na stadionu „Vasil Levski“ u Sofiji, pred 80.000 ljudi. Na stadion je sletela helikopterom tadašnjeg bugarskog predsednika Todora Živkova.