Glasajte za S. A. R. S.

V. N.

ponedeljak, 19. 09. 2011. u 20:44

Гласајте за С. А. Р. С.
ZA regionalnu nagradu na dodeli evropskih MTV nagrada nominovani su „Dubioza kolektiv“, „Hladno pivo“, Manjifiko, S. A. R. S. i „Sevdah bejbi“
ZA regionalnu nagradu „Best Adrija akt“ na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada nominovani su „Dubioza kolektiv“ (BiH), „Hladno pivo“ (Hrvatska), Manjifiko (Slovenija), S. A. R. S. (Srbija) i „Sevdah bejbi“ (Srbija). Glasanje za „Best Adrija akt“ počelo je u ponedeljak na adresi Mtvema.com i trajaće do 16. oktobra u ponoć, a narednog dana će biti objavljeno ime izvođača koji je dobio najveći broj glasova.

Muzički urednik regionalnog MTV Nikola Jovanović objasnio je da su izvođače birali na osnovu aktivnosti tokom godine, a konsultovali su i ljude iz muzičke industrije i novinare o tome ko bi najbolje predstavljao region. Istakao je da je bilo teže nego prethodnih godina odabrati izvođače, jer je sve više dobrih bendova koji dosta snimaju i dodao da veruje da će ovogodišnje takmičenje biti možda i najneizvesnije.

Članovi benda S. A. R. S. ocenili su na konferenciji za novinare da je ove godine najozbiljnija konkurencija i da ih ne bi bilo sramota da izgube. Ukoliko pobede, dodali su, ići će u Belfast da šire ljubav i mir. Ostali nominovani obratili su se putem snimljenih video-poruka.

Dodela evropskih MTV nagrada biće održana 6. novembra u Belfastu. Ovo je prvi put u osamnaestogodišnjoj istoriji ove nagrade da je Severna Irska domaćin ceremonije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije