Dugoočekivani album Lepe Brene pod nazivom "Začarani krug"moći će od 20. jula da se kupi na svim pumpama "Lukoila", po promotivnoj ceni od 299 dinara. Mada će se njen novi disk zvanično naći na tržištu 20. avgusta, folk zvezda je odlučila da svoje fanove obraduje novim pesmama mesec dana ranije. Slavna pevačica je u sredu na konferenciji za novinare u beogradskom hotelu "Kontinental" potpisala ugovor o saradnji sa Konstantinom Polovcevim, zamenikom generalnog direktora "Lukoila".

- Došli smo na ideju da spojimo lepo, pametno i korisno, ali ne samo za nas, već i za sve one koji budu kupili disk na pumpama "Lukoila" - rekla je Lepa Brena. - Svaki kupac dobiće uz disk i benefit karticu koja donosi mnoge pogodnosti. Danas je velika stvar imati jake partnere u poslu, drago mi je što smo se udružili sa takvom kompanijom i verujem da je ovo samo početak saradnje. Izuzetno sam zadovoljna albumom jer sam želela da napravim pravi balkanski muzički koncept, u čemu sam uspela. Na novim pesmama radilo je sedam autora - Petar Grašo, Željko Joksimović, Hari Varešanović, Perica Zdravković, Kiki Lesendrić, Romario i Dragan Brajović Braja.

Lepa Brena je najavila da će na svoj rođendan, 20. oktobra, održati solistički koncert u "Beogradskoj areni". Gazdarica "Grand produkcije" je istakla da je snimila četiri spota, a uskoro je očekuje ekranizacija još jedne nove numere. Na pitanje da li će tokom leta imati vremena za odmor, Lepa Brena nam je rekla:

- Uvek sam mislila da ću u ovim godinama više da se odmaram nego da radim. Od februara smo radili i po 12 sati dnevno kako bi sve bilo gotovo na vreme. Kada završim sa obavezama, otići ću sa sinovima i njihovim devojkama na odmor u nepoznatom pravcu. Album sam posvetila svim snažnim ženama koje će potpuno razumeti emocije koje nose nove pesme.