VB: Svi se vole iza kamera

M. VUKIĆEVIĆ

25. 06. 2011. u 18:00

Novosti online iza kulisa polufinala popularnog rijalitija. Ko se kome obradovao...

Kiša na Košutnjaku tokom izbacivanja iz kuće Velikog brata nije ništa novo. Ipak, napuštanje rijalitija za Lestera, Nikolu, Nirmala i Nemeša bilo je iznanađenje. Sko se uzme u obzir da ih je najviše zanimalo šta se o njima pisalo, da ih je čekala porodica i upaljeni mobilni telefoni njima je petak uveče bila zaista posebna noć.

Pošto su napuštali šou, izbačeni ukućani su uživali u publicitetu koji su dobili pa su bili vrlo prijatni u razgovoru sa novinarima koji su ih prvi uputili šta se dešavalo prethodnih 105 dana u spoljnom svetu. Nikola Maurović je ipak morao prvo da obavi kratak razgovor sa psihologom , jer kako su nam rekli u producentskoj kući Emotion, to je uobičajna procedura za ukućane koji su došli iz Hrvatske. Međutim, Nemeš, iako nije iz nama susedne države, razgovor sa psihologom obavio i odužio na čitavih 45 minuta. Detalji razgovora ostali su između doktora i bivšeg takmičara.

Izbačeni stanari se po svemu sudeći odlično slažu jer su odmah po izlasku pitali za svoje prethodnike i želeli su što pre da se okupe iako su malo vremena bili odvojeni.

„ Gde je Nikola. Hoću da se vidim sa njim“, pitao je Lester, a producenti su ga odveli do druga sa kojima se izgrlio kao da se nisu videli dugo, dugo.

DUŠICA I JASMIN SU VELIKI BRAT Kada su napustili kuću VB izbačeni takmičari su otkrili ko se krije iza glasa Velikog brata. Iako se spekulisalo da je u pitanju više osoba, istina je da su to zapravo dvoje ljudi, Dušica Miljuš i Jasmin. Bivši stanari su imali čak i omiljenog Velikog brata, a to je bila Dušica.

Za to vreme roditelji, prijatelji i devojke su nestrpljivo čekali u sobi za novinare .Brendonov tata i teča bili su ubeđeni da će on izaći, pa su kada se izbacivanje završilo pokunjeni otišli kući. Oduševljeno su čekali polufilaniste i sa njima se pozdravili kao da se dugo znaju. Brendonov tata je Lesteru rekao:

„Odličan si bio, najbolji. Svaka čast sine“.

Čak i dok je Makedonac pričao pred njim nimalo prijatne stvari vezane za sina, Brendonov otac je ostao miran, a Lester mu se posle izvinio.

Gospodin i gospođa Maurović su u jednom kutku sobe pričali sa svojim sinom. Hteo je da zna sve, ali naviše kako mu je devojka Žana. Zagrljen sa roditeljima pitao je za sve iz familije, da li ih je razočarao i za kada su mu zakazali privatnu žurku. Razgovor je prekinula bivša ukućanka Bojana koja je za svoje drugove pripremila zabavu u Obrenovcu i telefonom ime čestitala na plasmanu, ali ih je požurivala jer nije mogla da dočeka da se sretne sa njima. Na žurku nije otišao samo Nemeš.

„ Ja moram da idem kući u Požarevac, otac me čeka“, rekao je Nemešević Lesteru kada ga je pozvao da krene sa njima.

Inače, najviše paznje je bilo usmereno na Nemeševog tatu. Sve dok nije izbačen njegov sin stajao je mirno ispred kuće i čekao ga. Kada je čuo da mu je jedinac napustio kuću Velikog brata došao je sa njim do sobe gde smo sedeli. U tom trenutku je bio veoma nervozan, cupkao je nogama, ali je tražio i čašu vode da popije lekove. Jedva je čekao kada će moći da uhavti sina za ruku i odovede ga kući.

Jadi bivših ukućanina nisu prestali kada su izmakli kamerama. Lesteru se devojka nije javila na telefon što ga je veoma pogodilo. Njegova porodica nije došla iz Makedonije tako da se sa njima samo čuo, ali mu je brat obećao da će doći u subotu.

Diktatora Nirmala su sačekali brat i devojka. Vidno uzbuđena što vidi svog momka posle 105 dana, nije skidala pogleda sa njega, ali mu je otkrila sve šta se piše o njemu, a on je pokazao interesovanje za to koji je na listi za pobedu bio u četvrtak, a na kom mestu se nalazio u petak.

Dok je gužva u sobi za novinare bila sve veća, nastala je pometnja kada je voditelja Marijana ušla i počela da histeriše da joj je frizerka ispeglala kosu i otišla kući. Zbog kiše je ostala bez besprekorne frizure i to ju je veoma naljutilo. Njena koleginica Antonija je pak bila veoma gladna pa se uhvatila za sendviče koji su stajali na stolu. Rekla nam je da će sigurno plakati na finalnoj večeri jer se mnogo veže za ukućane tokom trajanja rijalitija.

„Prvu sezonu kada sam vodila i kada je došao kraj u odjavi sam počela da plačem. Ja ti baš i nisam normalna po tom pitanju. Tako će sigurno biti i ovaj put“, otkrila nam je Antonija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)