VB: Ispali Lester, Nikola, Nirmal i Nemeš

Novosti online

24. 06. 2011. u 15:43

Horvat, Duško, Marijana, Nemeš, Nirmal, Lester, Nikola, Soraja i Brendon nisu ni slutili da će im VB prirediti iznenađenje i izbaciti njih četvoro

Za Nikolu, Lestera, Nirmala i Nemeša večeras je završen život u kući Velikog Brata.

Nemeš se pozdravio sa svima, a Marijanu je poljubio i poručio joj: Čekam te.

Na Antonijino pitanje hoće li odoleti pritisku rodbine, prijatelja i "ostalih žena" i nastavit da se bori za Marijanu, Nemeš je izbegao odgovor. Rekao je da se "zbog nekih stvari kaje, da se u jednom trenutku izgubio, ali i uspeo da se povrati".

- Hoćete li ti i Marijana ostati zajedno - upitala je Antonija.

- Da - bilo je sve što je rekao Nemeš.

Pre njega kuću je napustio Nirmal, iz čuvenih Živninica. Po izlasku iz VB, u svom stilu je rekao kako je bio uveren da će da pobedi.

Morao je da objašnjava voditeljki zašto se posvađao sa Sorajom i Horvatom, a na Marijanino podsećanje da se bio previše uživeo u ulogu diktatora - Nirmal je pokušavao da ubedi gledaoce kako je Veliki Brat tražio od njega da bude oštriji.

Pre njega je izbačen Lester. Mladi Makedonac je, po izlasku iz kuće, na Marijanino pitanje - da li mu je draže što će se videti sa Nikolom ili što je pobegao Brendonu, rakao da mu je ipak važnije što će se sresti sa svojim prijateljem iz kuće Nikolom.

- Daleko sam i dogurao time što sam došao do finala - rekao je jednostavno Lester i pozdravio na makedonskom sve zemlje učesnice VB, a posebno državu iz koje dolazi. Na niz pitanja vezanih za Brendona, rekao je samo jedno da je on - dobar momak ali da mu je smetalo što se "stalno vrzma oko njega".

Prvi je kuću VB napustio Nikola.

- Zadovoljan sam i srećan. Doći ću i u nedelju na žurku - bilo je prvo što je Nikola izgovorio po izlasku iz kuće. A, Antonia mu je obećala da će mu proslediti broje telefona devojaka koje su se raspitivale za njega dok je bio u kući.

Marijana ga je, naravno, odmah pitala za Tamaru, profesorku plesa, Soraju...ali, je Nikola sa osmehom odgovorio: "Šta ću, takav sam. Stvarno volim devojke, ali nije bilo ništa, samo sam se zezao".

Voditeljka je uspela da izmami iz Nikole i tvrdnju da se Brendon zaljubio u - Lestera.

Producenti VB su na "velika usta" najavljivali za večeras i nešto ekskluzivno vezano za Marijanu. Navodno nekakvo iznenađenje koje do sada gledaoci nisu imali prilike da vide. Međutim, ništa od toga nisi prikazali.

Posle seksa sa Nemešom, rušenja i lomljenja po kući, postavlja se pitanje da li uopšte postoji nešto što od udate Šibenčanke nismo videli. Jedino iznenađenje je što je "veliki Romeo" napustio kuću Velikog brata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Elena

24.06.2011. 21:58

Pobedi li promiskuitetna i nezanimljiva Marijana, koja se -osim pod jorgan planinom - nicim nije pokazala - mozemo da zatvorimo vrata pakla za sobom, jer dalje od devetog kruga nema. Kakav uzas.

Marko

24.06.2011. 22:28

@Elena - Ja bih volela da pobedi Marijana zbog hiljadu razloga...Na kraju krajeva ona je i donela gledanost i napravila ovaj serijal zanimljivim tako da u potpunosti zasluzuje pobedu.I ako su nekom pare potrebne,onda je to ona pogotovu posle svega sto je ceka...

francuska sobarica

24.06.2011. 23:30

@Elena - Marijanu ništa strašno ne čeka. Marijanu čeka ono što ona hoće jer Marijana sasvim sigurno uvijek radi što hoće. Ne bude li s tim balavcem Nemešom, već će naći nekoga još u Beogradu. Ne nađe li u Beogradu, naći će u Zagrebu ili u svom rodnom kraju (tu dolaze u obzir, Knin, Šibenik, Bosna). Na kraju, kad se sve malo slegne, može se vratiti i mužu. Marijana se večeras ni najmanje nije potresla kad je Nemeš izbačen, glavno da je ona ostala.Mislite da je mučenica?

kosta

25.06.2011. 00:06

@Elena - bravo za komentar!! a ove sto se nje zgrazavaju verovatno se cepaju i vise od nje samo se to ne zna

Tamara

25.06.2011. 14:44

@Elena - Ako za vas već nije ništa moralno upitno, vidite li možda kakvu razliku između "cepanja" udvoje i "cepanja" udvoje, plus još deset ljudi u istoj sobi, takorekuć u istom krevetu, plus pred milionskim auditorijem? Od tog milionskog auditorija, jedna osoba je bila njena mala kćerka (napuštena, slobodno možemo reći), jedna njen muž, a ostale njegovi i njeni roditelji, sestre, braća i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanici.

Mića

24.06.2011. 22:08

Konačno da nećemo više gledati ovog Nemeša i te njegove prepotentne ispade.Zamislio je da je neka zvezda i baš mi je drago da je ispao i da Brendon ima više glasova od njega.

Zorica

24.06.2011. 23:32

@Mića - Prokleti Brendon! Sad moram opet trošiti pare na njega, a pitanje da li će hrvatski telekom i pribrojiti te glasove.

Aaa...

24.06.2011. 22:51

Ispao Ljignjoslav jeeeee....sad jos u nedelju da ne pobedi Marijana i sve ce biti super :)

redzved@yahoo.com

25.06.2011. 00:47

Nekla pobedi Marijana, najvise je dala ovom sou, i da nije bilo nje projekat bi propao.A ova ekipa na celu Sarom tracarom, i ljigavcima i slihtaramaHorvatom i Duskom mi se gadi,

Tamara

25.06.2011. 13:38

@redzved@yahoo.com - Nikako mi nije jasan mentalni sklop ovih koji misle da je "Marijana najviše dala šou"(?), a još više da je šou upravo zbog onog jadnog seksa bio gledan. Mnogo se o tome pričalo, ali nije zbog toga gledan. Šou je već bio na izdisaju, dao sve od sebe (stalno isto nezanimljivo mrdanje stražnjicom pod plahtama), sve do trenutka dok nove stanare nisu ubacili u kuću. Za daljnju gledanost je prvenstveno zaslužan Brendon.

Tamara

25.06.2011. 13:48

@redzved@yahoo.com - P.S. Soraja je daleko kvalitetnija osoba od Marijane. Najvjerovatnije u običnom životu radi što i Marijana, ali Soraja to radi da preživi i opstane, a Marijana iz dokonosti i obijesti. Soraja se našla na sigurnom, sa tromjesečnim besplatnim stanom i hranom i postala je obična djevojka, dok je Marijana ostala ono što jeste. Nadam se samo da nam sad neće servirati srcedrapateljnu priču da će postati majka jer se vidi kakva je to neodgovorna i samoživa majka.

mirko pop

25.06.2011. 09:02

Neka pobedi Marijana.Tek kada ona uzme lovu Nemes ce videti s kim je imao posla.Njihova veza ce napolju trajati par sati i to bez akcije pod "jorgan planinom".Njoj Nemes vise nece biti potreban.Daj Boze da prepotenko iz toga nesto nauci o ljudima.A i muz ce joj sve oprostiti kad mu objasni da je neverstvo na javnom mestu dobro naplatila.Mozda joj oprosti i sva buduca neverstva...:)))