VB: Marijana razgovarala sa porodicom

M.Vu

23. 06. 2011. u 12:32

Roditelji i sestre su joj saopštile da joj je ćerka progovorila, da je stalno gleda na televiziji, a zaove su joj rekle da Nemeš nije muškarac

Ukućanka Velikog brata Marijana Čvrljak se čula sa svojom porodicom u sredu uveče. Roditelji i sestre su joj saopštile da joj je ćerka progovorila, da je stalno gleda na televiziji, ali i da najviše voli da vidi Brendona.

Zaove su joj prenele da i da misle da Nemeš nije muškarac, ali i da se nadaju da će se vratiti njihovom bratu.
U sredu uveče voditeljka Marijana najavila je tokom otvaranja „pandorine kutije“ da će i Šibenčanku posetiti porodica. Međutim, gledaoci su ostali uskraćeni da vide reakciju njenih najbližih jer se ona sa njima čula telefonom.

Pošto su se ispričali i otkrili jedni drugima kako se osećaju, ali i kako se finalistkinja snašla u kući, popričali su o Marijaninoj ćerki. Porodica nije smela da joj otkrije detalje iz spoljnog sveta, ali su joj rekli da je njena ćerka progovorila.

Malena Korina, prema rečima Marijaninih roditelja, najviše voli da gleda Brendona, ali i da ga imitira.

Pošto je završila razgovor Nemeš je pitao Marijanu kako je bilo, a ona mi je rekla da je pričala i sa zaovama i da je sve super. Ona je otkrila Brendonu da ga obožavaju njene zaove i da ga puno pozdravljaju, a da njena ćerka stalno govori: “Nebitan si”.

Marijana se poverila ukućanima da su joj zaove rekle da Nemeš nije muškarac. To se Nemešu nije dopalo i samo je prokomentarisao da su one (zaove) ubeđene da će Marijana da se vrati na staro.

Prema rečima onih koji su čuli deo razgovora, Marijana je bila pomalo tužna, ali u isto vreme srećna zbog kontakta sa porodicom, a posebno joj je značilo što je čula vesti o svojoj ćerki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

dno dna

23.06.2011. 14:08

Izgleda da je dvogodišnje dijete progovorilo tek kad su ga odveli od "brižne" majke. Kurvanjska posla, a i kurvanjska kuća (ne mislim samo na ovu VB, nego i onu u Šibeniku).

Aaa

23.06.2011. 22:32

......Ma ova Marijana da dobije nagradu nece ni pogledati Nemesa....cim je cula svoje odma je dobila neku snagu.....folirant najveci.

tiki1

23.06.2011. 23:02

kako je marijana mogla znati sta je ceka u pandorinoj kutiji pa je trazila da se samo cuje sa svojima i da se to nepusta?? zasto je ona posebna pa da trazi posebne uslove ,ako su svi bili prikazani zasto nebi i ona?