VB: Marijana pobeđuje?

M.Vu

22. 06. 2011. u 17:34

Danas je napravljen prvi presek glasova pa Nikola, Lester, Brendon, Horvat i Duško imaju naviše šanse da napuste takmičenje u petak

Najpoznatija preljubnica u regionu,Marijana Čvrljak ima najviše šanse da pobedi u četvrtoj sezoni Velikog brata. Danas je napravljen prvi presek glasova pa Nikola, Lester, Brendon, Horvat i Duško imaju naviše šanse da napuste takmičenje u petak.

Među ukućanima koji se nalaze na trenutnoj listi za eliminaciju koja će se održati u petak uveče, nema Nemeša i Marijane i Nirmala za koje je po svemu sudeći publika najviše glasala.

- Šibenčanka ima trenutno najveći broj glasova - rekao je izvor blizak prodikciji popularnog rijalitija. - Ipak, do nedelje je sve moguće, pa se možda to i promeni.

Da podsetimo, VB je nedavno svojim stanarima pokazao tabelu na kojoj su bila ispisana imena svih takmičara i pored imena stajao je broj, koji je pokazivao ko od njih ima trenutno najviše procenata za pobedu. Marijana je i tada imala najviše glasova, ali je ona konstatovala da je to nemoguće i da sigurno nema toliku podršku gledalaca.

Udata Marijana se inače „proslavila“ u kući onoga trenutka kada se upustila u seksualne odnose sa Nemešom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Tina

22.06.2011. 18:30

E, vala, neka bude tako, pa da se takva vrsta umobolnog šoa konačno zabrani, kao što u Hrvatskoj već najavljuju. Tamo već nekoliko godina nije ni bilo Big Brothera jer su i sami u posljednjoj seriji emitiranoj iz Tajlanda dodirnuli dno. Mislili su da ne može niže i degutantnije, kad ono ipak može. S pravom su svi zgroženi. Nadam se samo da se Marijanin muž nije uspio rastati, tako da zajedno otplate kredite u koje ga je, ne sumnjam, dokona kućanica uvalila.

MatijaBG

22.06.2011. 19:36

Pored toga sto je glupo,bezxlicno,stetno za drustvo i zarazno za gledanje,jos je ovo "takmicenje "i namesteno.Ili je kres varijanta recept za pobedu.Pomislicu da je zaista danas njbolji recept za uspeh ,na zalost samo kod zena,pakovanje u krevet!!!

Tamara

22.06.2011. 20:00

Gledajte na ovo sa svjetlije strane: sad će bar i svako vrtićko dijete ili dete znati šta znači izraz "zaraditi na p..ki". Ne sumnjam da oni iz nižih razreda osnovne škole, zahvaljujući raznim Brotherima, Farmama, itd., već nisu "obogaćeni" za to saznanje.

MatijaBG

22.06.2011. 20:11

@Tamara - Ja vec placem sto je nemam.Evo menjam diplomu za nju ,ako nekako moze.ima vecu prodju svuda:))))

Tamara

22.06.2011. 20:47

@Tamara - Evo rješenja: dignete kredit, odete na operaciju, pa u slijedećeg Big Bradera- i eto vam zarade! Nakon toga možete napraviti i umjetne sise (Marijanine su samo 3500€), pa na Farmu.

MatijaBG

22.06.2011. 22:30

@Tamara - Tamara,hvala na savetima,grudi necyu da diram,ja sam plivac imam bolje od MaRIJANE!

toma grobar

22.06.2011. 20:39

E nek pobedi Marijana biće najplaćenija prostitutka u regionu, za par kresova pred kamerama a gotovo se ništa ne vidi nek se naslućuje ona će uzeti 100 000 evra. Pa one jadnice se odvaljuju od posla u profi pornilama da zarade te pare. Nek pobedi i treba da pobedi prva je načela tu varijantu u velikom bratu nek pobedi.

forumash

23.06.2011. 09:29

Aha...to je po onoj narodnoj:"Na vuka povika,a lisice meso jedu..." pa kad pobedi Nemesh(ili Nirmal), mi cemo naivno odahnuti i reci - "dobro je,samo da nije Marijana..." providno i brutalno prema gledaocima...ali,nije prvi put da Emotion zavrne i izigra svoje glasache.Da li neko uopshte moze da poveruje da omrazeni i kompromitovani Nemesh i Marijana imaju vishe pristalica nego Dushko,Lester,Horvat??????

prognoza

23.06.2011. 15:34

@forumash - Pobijedit će oni čiji su roditelji, muževi ili sponzori u stanju da sljuskaju golemu lovu na telefonske pozive, a to su prije svega Nemeševići i Čvljkovi. Isplati im se potrošiti i nekoliko hiljada € za 100.000. Ako se Soraja unaprijed osigurala kod kakvog bogatog, starog ljubavnika, može i ona. Nažalost, moj favorit Brendon nema šanse da pobijedi jer njegovi fanovi nemaju love na bacanje kao ni on. Dule isto, Horvat tako-tako, Lester jok...

PFK

23.06.2011. 10:14

To je verovatno namesteno od strane produkcije, obecali joj pobedu da se kurva po rijalitiju... Ne mislite valjda da se u Srbiji pa i na Balkanu ceni da se udata zena kurva sa svakim, opija , lomi itd.... Pa nije narod glup, ali verovatno to nikog i ne zanima...

b81

23.06.2011. 16:23

Ma ljudi bre, kakva Marijana na prvom mestu! Nema sanse! To je samo namestaljka tj. VELIKA LAZ produkcije da bi narod sto vise glasao! Po sistemu "jaoooo Marijana prva, daj da glasam za nekog drugog sto pre samo da ova ne pobedi"... Ja stavrno zelim da verujem da je ovaj narod jos uvek normalan i da nece dozvoliti da ova pobedi jer bi to bila velika sramota a i kakav bi primer dala mladim devojkama?! Ubedjena sam da Marijana nikakve sanse nema za pobedu vec je najomrazenija ukucanka!

precizno

25.06.2011. 19:33

@predrag - Nije Šokica, nego Bosanka naseljena u Dalmaciju. Šokice su Slavonke.

jos preciznije

25.06.2011. 20:20

@predrag - onda je vjerovatnije da je Hercegovka iz zapadne Hercegovine pozdrav Predrag

najpreciznije

26.06.2011. 15:12

@predrag - Hrvatica iz srednje Bosne, naseljena poslije "Oluje" u Kninu. Presvijetla je za Hercegovku.