VB: Majke posetile Brendona i Nirmala

M.Vu.

21. 06. 2011. u 21:00

Za razliku od svog sustanara Nirmal je imao više nego dirljiv susret sa mamom, ali ga je najviše zanimalo da li ona zna šta znače tabele koje im je VB pokazao

Veliki brat je u utorak uveče još jednom otvorio "Pandorinu kutiju", ali ovga puta za Brendona i Nirmala kojima je u posetu doveo majke. Lucidnog stanara je iznenadilo i to što je video i drugaricu Nataliju. Za razliku od svog sustanara Nirmal je imao više nego dirljiv susret sa mamom koja je ušla uplakana, ali stanara iz Bosne je najviše zanimalo da li njegova majka zna šta znače tabele koje im je VB pokazao.

Brendon je u svom stilu dočekao majku i drugaricu Nataliju. Pomalo uzdržan finalista rijalitija je pre svega zanimalo kako izgleda na televiziji, da li je smršao, ali je stalno ponavljao da je prilično iznenađen što su njih dve pored njega. Na pitanje dve drage osobe da kaže kako se slaže sa ostalim ukućanima Brendon je rekao da su svi nebitni.

- Jesam li postao popularan napolju - pitao je Brendon najmilije. - Ostali su nebitni i fejk, nego šta mi se dešava sa fejsbuk profilu, jel sve krcato?

- Ne smemo to da ti kažemo, ali te svi podržavaju i glasaju za tebe. Iznenadili smo se pojednim tvojim postupcima. Gledali smo devojačko veče. Kraljica je bila prlično luda i neozbiljna - rekla mu je majka.

Za malo vremena koje je proveo sa majkom i prijateljicom pomenuo je i par puta Lestera sa kojim se najviše druži, ali je Nataliji rekao da se ugojila. Kada ih je ispratio Brendon je bio prilično srećan.

Veliki brat je posle Brendona pozvao Nirmala u dnevnu sobu i ostavio ga da čeka. Kada je ugledao majku na vratima koja je bila uplakana poskočio je od iznenađenja. Pošto mu je prenela pozdrave od najbližih poverila mu je da je često plakala dok ga je gledala na televiziji.

-Jedva čekam kraj rijalitija, da vidim Bosnu i sve ljude koji me vole - otkrio je Nirmal.

Kada joj je pokazao sve prostorije majka mu je rekla da se ne sekira, da se opusti, ali i da se ne blamira što je ukućanina zateklo. Nirmal je iskoristio priliku da pita majku da li zna šta znači tabela sa brojevima koje im je pokazao Veliki brat.

- Nije valjda da sam se majka blamirao - bio je preneražen jedan od finalista. - VB nam je pokazao neku tabelu pre neki dan. Znašli majko šta ona znači, ali majka nije mogla na to pitanje da mu odgovori

Preostali finalisti će imati priliku da se sretnu sa najmilijima u toku ove nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nina

21.06.2011. 23:32

Baš mi je drago što je najinteligentniji i najelokventniji Brendon iz jedne tako obične porodice. Mnogi bi kod njih mogli na poduku o odgoju dece/djece.