VB: Marijana - Želim da skinem prsten ispred muža

M.Vu

20. 06. 2011. u 17:46

Najpoznatija preljubnica u regionu isprovcirana Brendonovim pitanjima progovorila o vezi sa Nemešom, ali i kako želi da skine burmu

Najpoznatija preljubnica u kući Velikog brata, a i u celom regionu Marijana Čvrljak isprovcirana Brendonovim pitanjima progovorila o vezi sa Nemešom, ali i o tome da želi da skine prsten ispred muža dok ga bude gledala u oči.

Šibenčanka je poverila Brendonu da želi da skine venčani prsten pred svojim mužem Ivanom, ali i da bi svako od njih trebao da ide svojim putem.

- Neki će reći da je licemerno što nosim prsten, ali ne želim da ga skinem u kući VB -otkrila je Marijana Brendonu. - Naćiću se sa mužem i skinuti ga ispred njega i reći mu da bi bilo najpametnije da svako krene svojim putem. Ne ide nam više, samo to nisam htela da ispadene ovako. Ostavići ga , ali želim po svaku cenu da ga gledam u oči dok to budem uradila.

Inače, Marijana je rekla da nije mogla u kući da se opusti zbog situacije u porodici, ali i da nije nameravala da ostavi muža kada je ušla u kuću. Ipak, Brendon je insistirao da mu kaže nešto više o vezi sa Nemešom.

- Dogodilo se što se dogodilo, za sve sam sama kriva. Bio mi je haos u glavi, nisam mogla reći da to želim, glupo je kada nisam mogla završiti i reći drugoj strani da je gotovo. Dosta sam se predomišljala pa je zato moja veza s Nemešom bila tako konfuzna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

cica s više lica

20.06.2011. 19:11

Poštena ženska, 'oće sve pošteno. A i voli, izgleda, sjediti na dve stolice. Ipak muž zarađuje preko 3000€ mjesečno, a od ovog studenta neće biti ništa ukoliko ne osvoji nagradu (što, nadam se, i neće).

Max

21.06.2011. 09:34

Koja bre najpoznatija preljubnica pa ja nisim ni cuo za ovu,cuo sam za Velikog Brata a znam i kakav je to sou i ko to placa pa negledam ni njega ni pink ni B92 i nijednu televiziju generalno osim kad ima neka bolja utakmica.