VB: Izbačena Bojana Stojković

M.Vukićević

19. 06. 2011. u 23:01

Iako je publika mogla da glasa još i za Brendona, Marijanu i Duška, odbojkašica nije dobila njihovu podršku pa su je poslali kući

Odlukom glasača u nedelju uveče kuću Velikog brata je napustila Bojana Stojković. Iako je publika mogla da glasa još i za Brendona, Marijanu i Duška, odbojkašica nije dobila njihovu podršku pa su je poslali kući. Stanari koji su ostali u rijalitiju postali su finalisti poplarnog šoua koji se završava 26. juna.

Glasovima publike izbačena je Bojana, koja je voditeljki Marijani posle izbacivanja rekla da joj je draže što je ispala sada, nego u finalu, ali i da ne voli što je „izgubila“ od Marijane i Brendona sa kojima se ne slaže.

-Nakon svih sukoba, nisam imala više snage da se nerviram, niti vezujem za pogrešne ljude – rekla je Bojana posle izbacivanja. –Nisam najsrećnija što sam bila nominovana sa Marijanom i Brendonom i što sam sada ja izbačena, a ne oni.

Odbojkašica je priznala da ulazak Vladimira u kuću jeste bio prekretnica u odnosima, ali je ostala pri tome da Marijana Nemeša ne voli iskreno.

-Sve se promenilo kada je on ušao u kuću – otkrila je Stojkovićeva. – Što se tiče ostalih ukućana mogu vam reći da su mi favoriti za pobedu Lester i Nirmal. Ono što mi se kod ostalih nije dopalo je to što je Horvat recimo dvoličan, a Duško stalno kuka za parama i da teško živi pa igra na kartu patetičnosti.

Pored nominacija Veliki brat je uredio i sobu za oproštaj i opraštanje. Dirljivo su se opraštali Duško i Horvat, Lester i Brendon, i ostali, dok Marijana, Nemeš i Bojana nisu imali šta jedno drugom da kažu.

-Ne želimo da se mirimo na silu – složili su se ljuti rivali.

Svi takmičari koji su ostali u kući će se suočiti u velikom finalu 26. juna, kada će nastupiti Severina, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Petar Grašo .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

gaga

20.06.2011. 08:48

Nemoj Bojana da žališ što si ispala mada ti je bilo mesto u finalu.Ono što si ti pokazala da si kvalitetan čovek,da umeš da se izvineš,da priznaš da si u nečemu pogrešila,da život nije tri meseca boravka u kući,da imaš svoj život i rezultatete rada i pre kuće i posle izlaska, veći deo finalista nema.Srećno ti bilo u svemu u životu ,samo ponosno napred .Ma ti si odbojkašica,a odbojku mogu igrati samo inteligentni.

Mladen

20.06.2011. 11:38

Sramota Srbijo da ono go.. Nirmala posaljete u finale,ne vredi on kao buba a kamoli kao covek,da svoje frustacije prodaje nasoj velikoj naciji!

Nepredvidiva

20.06.2011. 12:16

@Mladen - Mladene, u pravu si, slazem se sa tobom. Ne razumem zasto je Nirmal uvlaciguz dospeo do finala, taj smotuljko, ne bih ga primila na kriminalistiku.. On tamo nikog ne voli, u ocima mu se vidi to.

Mladen

20.06.2011. 13:01

@Mladen - Hvala...ma ocigledno se vidi sta radi a muslimanski lobi glasa samo za njega,dok se na primeru sinocnjeg izbacivanja nasi glasovi dele na 3 ucesnika...i uvek takvi kao on dolaze do same zavrsnice jer,niko od muslimana iz BH niti ovi muslimani iz Raske,nece glasati za nekog Srbina

Dragisa

20.06.2011. 17:26

@Mladen - zato sto za Nirmala (lignju) glasaju bosnjaci-muslimani iz BiH i Evrope. I samibosnjaci se slazu da Nirmal nije nikakav "predstavnik"BiH i pitaju se zastoje bas On izabran.Oni su ga i nazvali "lignjo".