Milić Vukašinović: Suzana sjajna i za šporetom i u krevetu

M. ADŽIĆ

14. 04. 2011. u 20:57

”Doktor za rokenrol” Milić Vukašinović o novoj supruzi, medenom mesecu, seksu i deci

KOMPOZITOR, bubnjar, pevač i “doktor za rokenrol” Milić Vukašinović (61), venčao se prošle nedelje sa 24 godine mlađom “Fejsbuk” devojkom Suzanom Vučić. Mlada nije odustala od tradicije, pa je obukla belu venčanicu, dok se Mića u opštini Zvezdara pojavio u svom prepoznatljivom fazonu sa nezaobilaznim šeširom.

- Venčali smo se zbog administracije, jer naša ljubav je veća od života - kaže na početku razgovora za “Novosti” Milić Vukašinović. - Želeo sam da Suzana uzme moje prezime, kako bi izvadila nova dokumenta i raskrstila sa prošlošću. Na brzinu smo odlučili da se venčamo, tako da nismo stigli da pripremimo veliku svadbu. Budući da je izvanredna kuvarica, lepa Su, kako joj tepam, spremala je do šest ujutru pitu s mesom, zbog koje su vernici morali da prekinu post. Na meniju je bila i ruska salata, slani rolat i torta s dva bela labuda, na kojoj je napisala: “Srećno venčanje”.

Ljubav između muzičara i Suzane planula je preko “Fejsbuka”, kada je Milić, kako kaže, bio najveći razvratnik i seksualni virtuoz na toj društvenoj mreži.

- Sa bivšom nevenčanom ženom Planinkom sam raskinuo jer ona nije mogla da se suoči sa mojom virtualnom vezom sa izvesnom ženom. Kada se završio taj šou na “Fejsbuku”, pojavila se moja stvarna i prava ljubav Su. Naša ljubav traje od marta. Prvo smo se dopisivali, a kada smo shvatili da smo na istom intelektualnom nivou - preneli smo ljubav u realnost. U prethodna dva braka ostao sam nedorečen kao muškarac, nisam uspeo da ostvarim sve svoje fantazije i vizije. Seksualnost je temelj svake veze, a kada tu nešto ne štima - staje cela mašina - objašnjava Milić i dodaje da ne planira medeni mesec jer im je u iznajmljenom stanu lepo kao na Havajima.

Na pitanja hoće li se, možda, ponovo ostvariti kao otac, Mića kaže:

- Odlučili smo da to uradimo veštačkom oplodnjom na leto, jer ne želimo da računamo kada su plodni dani, a seks ćemo ostaviti samo za uživanje. Su iz prvog braka ima dva sina, od 13 i 15 godina, a ja imam ćerku, ali ipak želimo zajedničko dete.

***************************************************

NINA RAJKOVIĆ: ODAO SE PIĆU

BIVŠA Milićeva nevenčana supruga Planinka - Nina Rajković nedavno je objavila knjigu “Drugi krug”, koja, između ostalog, govori o tome kako je muzičara izlečila od alkoholizma, kojem se, tvrdi, ponovo vratio.

- Knjigu sam završila pre šest godina, mnogo pre nego što je Milić otišao na lečenje od alkoholizma, posle čega je bio zdrav četiri godine, a onda se ponovo odao piću - rekla nam je Nina Rajković. - Tu bitku nisam dobila, a nije ni on. Kada se na to doda zavisnost o “Fejsbuku”, epilog je poznat. Knjigom “Drugi krug” želela sam da pomognem drugim zavisnicima, a prihod od njene prodaje donirala sam klinici za lečenje od zavisnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije