Baki proslavio 39. rođendan

M. A.

28. 11. 2010. u 18:00

Farmeri na ružičastom imanju u Lisoviću organizovali slavljeniku žurku, reper zaplakao zbog ćerkinog pisma podrške

DENSER Baki proslavio je u subotu uveče 39. rođendan, a tom prilikom "Zadruga" i farmeri priredili su mu veselje uz raskošnu trpezu i pesmu nasuvo. Sinovca Đoleta Đoganija posebno je dirnulo pismo njegove ćerke Anđele, koja je ocu poželela da sa imanja izađe sa 100.000 evra i da sledeće godine zajedno proslave njegov jubilarni rođendan, odnosno ulazak u petu deceniju života. Dok mu je Boki 13 čitao pismo, jer on nije mogao to da učini od silnog uzbuđenja, Baki je plakao kao kiša, a zatim je sa pismom izašao napolje i nastavio da proliva suze.

Pošto se smirio i ušao u kuću, cimeri su mu otpevali rođendansku pesmu i isekli slavljeničku tortu, a zatim je uz numeru Zorane Pavić "Da mi ime ne zaboraviš" krenula lumperajka do zore. Svi su bili pozitivno raspoloženi, pa čak i večito namrgođena Vendi, koja je uz Natalijinu pratnju i Bokijev histeričan smeh otpevala slavljeniku svoj hit "Uljez mi se uvukao u cveće".

Posle fajronta, Vendi, Boki, Bane i Jelena nisu mogli dugo da zaspe, pa su zbijali šale na račun seksualnog života Ace Ilića. Intrigantna starleta, koja se danima iz šale nabacuje folkeru, legla je pored uspavanog Ace, želeći da ga izaziva, ali ovaj je nije ni konstatovao jer je stavio čepiće u uši.

- Spava k`o zaklan. Možeš da mu je'eš sve po spisku i izneseš ga sa sve krevetom napolje - neće primetiti - rekla je Vendi, dodajući da Acu zamišlja kao pasivnog partnera u krevetu. - Mislim da leži, a da je Bilja tu glavna. Pretpostavljam da se u mladosti hvalio kako je rasturao ribe po hotelskim sobama, a mučenicama su se oljuštila kolena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije