Ceca peva po Australiji

Marko LOPUŠINA

subota, 04. 09. 2010. u 20:48

Цеца пева по Аустралији
Posle četiri meseca čekanja, zakazana turneja Svetlane Ražnatović. Srpskoj pevačici naloženo da pošalje novi pasoš radi izdavanja radne vize
ČETIRI meseca posle svedočenja Svetlane Ražnatović pred australijskim Apelacionim sudom i odluke ovog tribunala da Ministarstvo za emigraciju Ceci ukine zabranu izadavanja radne vize, iz Sidneja stiže vest o raspletu. Kako „Novosti“ saznaju u Odeljenju za emigraciju Australije, srpskoj pevačici je naloženo da pošalje svoj novi pasoš u Sidnej.

-Radi donošenja konačne odluke o izdavanju ulazne vize Svetlani Ražnatović zatražena je dodatna dokumentacija. Na listi dokumenata koje od nje traži australijsko ministarstvo za emigraciju su novi biometrijski pasoš, krštenica, odobrenja Muzičkog saveza Australije i „Medija entertejment“ za održavanje koncerata, kopije ugovora sa dvoranama gde će da peva... - rekao je australijski službenik za emigraciju Cecinom advokatu Entoniju Okfordu.

Po mišljenju Cecinih advokata, zatražena dokumentacije je deo protokola kojim treba da se kompletira dosije Svetlane Ražnatović radi izdavanja australijske radne vize. Uvereni su da će australijska viza biti odobrena prema uputstvima tribunala, koji je ukinuo ministrovu zabranu dolaska Svetlane Ražnatović u Australiju.

Raka Marić, menadžer Svetlane Ražnatović, već je napravio plan turneje i rezervisao četiri dvorane za Cecine koncerte u decembru.

Čim dobije australijsku radnu vizu Ceca planira da podnese zahtev za američku vizu, jer ima pozive za koncerte u Čikagu, Njujorku i Los Anđelosu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

lastavica

05.09.2010. 01:40

pa blago australiji zamisli da slucajno nedodje ovde da peva pa australija i mi srbi bi se ubili od plakanja ovako ce ona danam peva i mi cemo bviti mnogo veseli i srecni bice nam zao da ide u ameriku breeeeeeeee a da nepricamo za ove druge sto ce da placu (sto ih je njen divlji komadant usrecio)

edi

05.09.2010. 07:51

da ja marnem toliku lovu kao ona od igraca obilica dali bi mi ova vlast dozvolila da se tako setkam po belom svetu

Djordje Tasmnanija,Australija

05.09.2010. 08:41

sta bi sa njenim sudom za poreklo imovine,i pljakcu obilica,ujo vuk magare kako kazu nasi stari