Rade Radivojević: Kruna karijere

S. D

05. 11. 2009. u 20:42

 Povodom 40 godina karijere, kompozitor Rade Radivojević održaće 20. novembra koncert u Sava centru pod nazivom "Ljubim vas pesmama"

 POVODOM 40 godina karijere, kompozitor Rade Radivojević održaće 20. novembra koncert u Sava centru pod nazivom "Ljubim vas pesmama". On je u četvrtak na konferenciji za novinare u RTS istakao da će nastup pred beogradskom publikom u žanrovskom smislu biti izuzetno bogat. Nezaboravne pesme iz umetničkog opusa Radeta Radivojevića pevaće Merima Njegomir, Ekstra Nena, Maja Odžaklijevska, Čeda Marković i mnogi drugi pevači narodne i zabavne muzike, a nastupiće i njegov sin muzičar Ognjan Radivojević.
- Ovaj koncert predstavlja krunu mog dosadašnjeg rada - rekao je Rade Radivojević.
- Drugo je obrazovanje i nadogradnja talenta, ali ono što nosim u sebi je srpski melos i mentalitet. Odlučili smo da program podelimo u četiri segmenta, a zanimljivo je da će pesme biti izvedene u potpuno drugačijim aranžmanima. Biće pop muzike, gradskih pesama, a sa mnom će nastupiti i trubački orkestar “Bakija Bakića” i narodni orkestar pod upravom Časlava Ljubenovića. Ulaznice za koncert Radeta Radivojevića već su u prodaji i koštaju 1.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije