Sandra Afrika: Ko me oženi neće se kajati

S. M. K

05. 12. 2008. u 19:00

Ono najbolje što ima i što je pokazivala kao igračica, prateći na nastupima Mileta Kitića (s kojim se, u međuvremenu, žestoko posvađala), 20-godišnja Sandra Prodanović (upravo priprema svoj prvi CD) predstavila je u spotu za pesmu „Afrika“ i zaslužila pažnju

ONO najbolje što ima i što je pokazivala kao igračica, prateći na nastupima Mileta Kitića (s kojim se, u međuvremenu, žestoko posvađala), 20-godišnja Sandra Prodanović (upravo priprema svoj prvi CD) predstavila je u spotu za pesmu „Afrika“ i zaslužila pažnju, pre svega, muške publike.
* Da li vas muškarci na nastupima više gledaju ili slušaju?
- Odgovara mi i jedno i drugo. Najvažnije je da privlačim njihovu pažnju.
* I, šta kažu - šta je najlepše na vama?
- Pouzdano mogu da tvrdim da im se najviše sviđa moja guza. Svi koji su videli spot „Afrika“ vrlo dobro znaju zašto to kažu. Ali, volela bih da ubuduće publika više obrati pažnju na mene celu i na moj glas. Imam i drugih kvaliteta. Ne treba samo guza da se ocenjuje. Ali, zaista, muškarcima je ona na prvom mestu. Otkačili su na nju i na mene.
* Da li ste na nastupima imali neprijatnih iskustava?
- Naravno da se i to događa. Uvek nešto ružno može da se desi, čak i najvećim imenima estrade. U mom slučaju bilo je
nekoliko neprilika, ali uvek je tu obezbeđenje koje reaguje i uspeva da reši problem. Uglavnom se dešava da pijani muškarci sakupe snagu i počnu ružno da se ponašaju prema pevačici.
S druge strane, događalo se i to da dobijem bakšiš za dve-tri otpevane pesme po narudžbini. Dobijem, recimo, od 100 do 150 evra, ne više.
* Hoćete li i nadalje u karijeri forsirati izgled ili ćete se usredsrediti na pesme?
- Ne bi bilo dobro kad bih forsirala samo izgled. Za ovaj posao potrebno je i jedno i drugo. Može i suprotan primer da bude: da pevate dobro, a da ne izgledate lepo. Ali onda će reći: vidi kako je ružna, šta ova traži na sceni... Znači, može da se dogodi da uopšte ne obrate pažnju na pevanje. Svakoj pevačici je potrebno da dobro izgleda, da ulaže u sebe, da trenira i - da ima dobre pesme. Nijednu pevačicu nikada neće procenjivati samo po tome kako peva.
* Kako doživljavate estradu? Ima li zavisti, ljubomore?
- Ima svega. Posebno velika zavist postoji među pevačicama, koje iza leđa komentarišu jedna drugu, šta je obukla, kako se našminkala, a opet se međusobno kopiraju... Dobro, sve je to deo ovog posla. Tražimo način da se dopadnemo publici, da preduhitrimo nekoga.
* Da li znate da radite kućne poslove?
- Ne samo da znam nego i volim da ih radim. Mama me je tome naučila. Volim da pravim kolače, palačinke, pitu s višnjama. Ma, ko me oženi sigurno neće pogrešiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

DJOLE ARKAN

08.12.2008. 08:58

bravo carice samo tako nastavi imas 20 godina ko ti zavidi sandra nek ti zavidi da nevredis nebi ti zavideli nebi ni rec rekli o tebi a prvi se javljam da te ozenim ko to jos nebi uradio pa ti si lepsa od svake princeze iz bajke veliki kis za SANDRU djole arkan