ALBUM: Bisera Veletanlić

01. 02. 2003. u 17:50

PRVA LJUBAVTO je bio i prvi dečko sa kojim sam se potukla pred početak škole, ili u prvom razredu osnovne škole, ne sećam se tačno. Otac me je u to vreme učio kako da se branim a ja sam to izgleda odmah naučila. Dobila sam po oku, a dečaku sam izbila

TO je bio i prvi dečko sa kojim sam se potukla pred početak škole, ili u prvom razredu osnovne škole, ne sećam se tačno. Otac me je u to vreme učio kako da se branim a ja sam to izgleda odmah naučila. Dobila sam po oku, a dečaku sam izbila zub. U stvari, i ja sam se njemu sviđala i on se meni sviđao.

PRVA CIGARETA
RANO. Sa društvom u školskom toaletu, kako to obično biva. Sećam se da je dimilo kao iz lokomotive. Kasnije ću postati strastveni pušač.

PRVI POSAO
U KUĆI smo imali svi svoje poslove i zaduženja, vaspitavana sam da se u životu mora raditi da bi se opstalo, ali sam sve to zanemarila kada sam dobila svoj prvi ozbiljni posao za platu u Zagrebu na Šalati. Od prve plate majci i ocu sam kupila poklone i prestala sam više da idem jer mi se posao nije sviđao.

PRVI AUTO
TO je bila bela **buba**, kupljena u Nemačkoj, gde sam i položila vozački ispit, pa sam puno morala da vežbam i naučila sam dobro da vozim. Auto je bio polovan, ali je bio kao nov, jer u Nemačkoj ima reda i tamo ne podvaljuju. Zato me je odlično služio.

NAJ PRIJATELJI
PUNO ih je. Pre svega moja familija koja je tu i u dobru i u zlu, a zatim moje prijateljice Silvija, Duda, Cica, Nenad, Mikićka.

NAJ PONOS
SKROMNO moram da priznam da sam i ponosna i duboko u duši srećna što se nisam pokvarila u ovim vremenima. Ostala sam ista, iste stavove imam prema životu, pojavama i ljudima, kao i ranije, ili mi se to možda samo čini. Više sam srećna nego ponosna što volim da činim i pomažem ljudima i kad se zauzmem za nešto to isteram do kraja.

NAJ BLAM
STIDIM se zbog stanja morala, stidim se zbog drugih. Dvehiljadite godine udario me autobus na pešačkom prelazu u vlasništvu privatnika i još se sudimo. Imala sam pet slomljenih rebara, teško sve to podnela. Tada su svi bili ljubazni koliko sam povređena, da bi sada tvrdili da su to samo nebitne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije