Ko je taj Šerbedžija

17. 01. 2003. u 18:28

Ко је тај Шербеджија
Na pitanje slaže li se sa izjavom Ivana Gavrilovića da danas svaka šuša može da peva u Centru **Sava**, bard naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nam kaže:- Nije istina da svako može da peva u Centru **Sava**.
Na pitanje slaže li se sa izjavom Ivana Gavrilovića da danas svaka šuša može da peva u Centru **Sava**, bard naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nam kaže:
- Nije istina da svako može da peva u Centru **Sava**. Ne treba se igrati sa tom dvoranom, jer odavno su mudraci koji se bave estradom i pozorištem rekli da nema gorih zvižduka od praznog mesta u sali. Skoro je Rade Šerbedžija pevao tamo i izjavio da je bilo lepo. Meni više znači da to kaže neko ko zna šta je koncert, pozorište ili romansa. Sreo sam jednog takvog čoveka i uopšte nije bio oduševljen koncertom. Pa, koji je pevač Rade Šerbedžija? Ja ni ne znam šta on to peva. Ozbiljno! Razumem da on bude gost Đorđu Balaševiću, pa da recituje onu svoju večitu **Ne daj se, Ines**. Međutim, Rade Šerbedžija koji je veliko ime, zajebava se sa svojim koncertom u Centru **Sava**. Pa šta on misli? Da uzme gitaru i peva, a narod odmah da popada u nesvest? Ako to što on radi valja, onda su oni što su došli da ga slušaju idioti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije