Momenat koji su svi čekali da se dogodi u rijaliti programu "Ja sam zvezda", da Kejtlin Džener progovori otvoreno o Kim Kardašijan, o tome kako nije išla na univerzitet i o poslu kojim se bavila nakon srednje škole, kao i o vezi sa Kanje Vestom.

Govoreći o prvom poslu svoje ćerke, Kejtlin, koja je još poznata i kao Brus Džener koji je početkom 2017. promenio pol, se prisetila:

"Kimberli nikada nije išla na koledž. Onog trenutka kada je napustila srednju školu započela je svoj posao. Njen prvi posao počeo je u ormanu".

Objasnio je potom kako je Kim obilazila garderobere u vilama na Beverli Hilsu, gde su neki bili veličine oko 600 metara kvadratnih.

"Žene sa Beverli Hilsa", rekla je i dodala kako je Kim prodavala garderobu za njih na iBeju (eBay) i uzimala procenat od 30 odsto od prodaje, piše britanski Metro.

Kejtlin je rekla kako je muž Kim Kardašijan imao njenu punu podršku kada je ušao u modnu industriju i da je njemu veoma drag:

"Sviđa mi se Kanje. Kanje je uvek bio veoma dobar prema meni".

Svega nekoliko sati pre nego što je odlučila da govori o slavnoj starleti, njena bivša žena je izjavila da se plaši kako bi u rijalitiju Kejtlin mogla da otkrije detalje iz privatnih života članova poznate porodice.


(B92.net)