Vladimir Tomović upao kod Nataše i Zole u sobu za izolaciju, evo kakav je prizor zatekao (VIDEO)

Novosti Online

utorak, 12. 11. 2019. u 12:15

Владимир Томовић упао код Наташе и Золе у собу за изолацију, ево какав је призор затекао (ВИДЕО)
Tomović se nakon buđenja odmah uputio ka sobi za izolaciju, gde spavaju njegova dva potrčka, Nataša Radan i Lazar Čolić Zola
Dragana Stojančević je proglasila Vladimira Tomovića za ovonedeljnog vođu, a jedna od njegovih dužnosti je da svakog jutra menja baterije na bubicama svojih cimera. Tomović se nakon buđenja odmah uputio ka sobi za izolaciju, gde spavaju njegova dva potrčka, Nataša Radan i Lazar Čolić Zola.


Iako je možda očekivao da će se ovo dvoje zadrugara zbližiti nakon sinoćne žurke, Tomović ih je zatekao u razdvojenim krevetima. Vladimir je promenio baterije, pa porazgovarao sa njima.


- Vidimo se kasnije - rekao je Zola.


- Baš ti lepo stoje te korpice - našalila se Nataša sa Vladimirom.


Pročitajte još: TOMOVIĆ PONOVO PROGOVORIO O STANIJI: Ono što je rekao joj se neće dopasti! (VIDEO)


- Sad ćete da vidite kad uletim u glavnu sobu, nećete se vi meni. Zola, hajde, samo ti spavaj, a ja ću da nosim baterije - poručio je Crnogorac.
Izvor: pink.rs


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Pertovaradin

12.11.2019. 15:02

Drage Novosti, Vi ocigledno morate o ovome da pisete. Kao ozbiljna novinska kuca, sigurno nikada ne bi ste. Da se pitate... Druga konstatacija ne postoji. Ili sa mnom nesto nije u redu, pa sam mlad i ogranicen. Male su reci: odvratno i nebitno. Od nikoga pravite bitnost, pa se svako pismen i normalan krsti i cudi.