Zlostavljanje životinje u rijalitiju Zadruga: Učesnica udarala psa, on cvileo i bežao od nje (VIDEO)

Novosti Online

01. 11. 2019. u 16:16

Злостављање животиње у ријалитију Задруга: Учесница ударала пса, он цвилео и бежао од ње (ВИДЕО)
Pokušala da "zavede red" u ekonomskom dvorištu

Nova učesnica rijalitija "Zadruga" Ermina Pašović pokazala se kao prilično glasna od kada je ušla u Belu kuću. Od samog početka ulazila je u konflikte sa drugim ukućanima, ali Erminin postupak od prethodne noći šokirao je javnost.

Naime, ona je pokušala da "zavede red" u ekonomskom dvorištu, pa je predmetom koji liči na lopatu udarala jednog psa, koji je od bole cvileo i bežao od nje.

- Ajde još jednom, 'oćeš još jednom, majmune jedan! Samo još jednom priđi štali - urlala je Ermina na psa nakon udarca uz pretnje da će da nastavi da ga tuče.

Stari zadrugar Bane Čolak, posmatrao je sve to sa strane i samo prokomentarisao "pa je l'mora kazna odmah?", ne pokušavajući da je spreči u nasilju.

Pročitajte još - ONA NAMERNO USTAJE I PRIČA DA GA VOLI! Ermina ogorčena na Krunićevu jer je pokušala da joj preotme dečka, zbog njenih reči Ivani neće biti svejedno! (VIDEO)

Još nije poznato da li je u pitanju njen pas ili pas Vladimira Tomovića. Kako se može pročitati na nekim od društvenih mreža, navodno je u pitanju Erminin pas koji je navodno napravio veliku štetu u ekomonskom dvorištu i napao neke od životinja, ali to nije zvanično potvrđeno.

Međutim, to i nije bitno, jer je ovako ponašanje prema svom ili tuđem psu svakako za osudu.

Posle snimka koji kruži društvenim mrežama, pratioci ovog rijaliti programa komentarišu kako bi Ermina trebalo da se kazni i diskvalifikuje. Zvanično, još uvek nema reakcije produkcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vojvoda Moracki

01.11.2019. 18:09

Postoji li u drzavi Srbijo aparat koji bi ovakve bedastoce potpuno protjerao iz medija, mislim na rijalitije i slicne grozote?!

Александар

02.11.2019. 00:07

@Vojvoda Moracki - Нема. Ми смо посрнули народ и зато нам иде како нам иде - наша држава је одлика нас самих. И да додам, пишите ћирилицом.