ONA NAMERNO USTAJE I PRIČA DA GA VOLI! Ermina ogorčena na Krunićevu jer je pokušala da joj preotme dečka, zbog njenih reči Ivani neće biti svejedno! (VIDEO)

27. 10. 2019. u 14:01

ОНА НАМЕРНО УСТАЈЕ И ПРИЧА ДА ГА ВОЛИ! Ермина огорчена на Крунићеву јер је покушала да јој преотме дечка, због њених речи Ивани неће бити свеједно! (ВИДЕО)

Foto Pink.rs

Pašovićeva se poverila Ceci Kitić kako se pevačica ophodila prema njenom muškarcu
Sinoć je na velelepno imanje u Šimanovcima kročila Ermina Pašović, devojka Baneta Čolaka. Samo što je ušla, Ermina se žustro obratila Ivani Krunić i prekorila je što je zavodila zauzetog muškarca znajući da je Pašovićeva u drugom stanju.

Ermina i Bane su osvanuli zajedno zagrljeni pričajući o svom odnosu, a potom se Pašovićeva poverila Ceci Kitić kakve su razgovore vodili Ivana i Čolak.

Sve će to izaći na videlo. Istina se ne može sakriti. On je njoj rekao da ne bi bio sa njom, čak i da nema devojku, da mu samo prija i ona je nastavila. Ja sam to slušala, on se ograđivao sve vreme. Rekao joj je da ima devojku koju voli. Ona namerno ustaje i priča da ga voli, grli ga i ljubi - pričala je Ermina.

Nema opravdanje za mene, ali ja sam njoj rekao da ja ne bih bio sa njom jer volim svoju devojku - pričao je Bane.pink.rsPratite nas i putem iOS i android aplikacije