Miljana se vratila u Zadrugu posle abortusa, Zolu nije ni pogledala: Ono što je ispričala će šokirati sve (VIDEO)

Novosti Online

26. 10. 2019. u 12:22

Миљана се вратила у Задругу после абортуса, Золу није ни погледала: Оно што је испричала ће шокирати све (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana se u toku noći vratila u Belu kuću vidno neraspoložena, uplakana i tužna, a nije imala želju ni da poljubi svog dečka koji ju je satima i brinuo se o njoj
Svi su bili obavešteni o tome da će Miljana Kulić na kratko napustiti Zadrugu, jer je zajedno sa svojom porodicom i dečkom Lazarom Čolićem Zolom donela odluku da prekine trudnoću.


Ona nije bila spremna za drugo dete, a pogotovo jer joj je odnos sa Zolom bio na klimavim nogama, pa je abortus u ovom trenutku bio najbolje rešenje, a u skladu sa tim pravili su i planove za budućnost čim napuste rijaliti.


Međutim, Miljana se u toku noći vratila u Belu kuću vidno neraspoložena, uplakana i tužna, a nije imala želju ni da poljubi svog dečka koji ju je satima i brinuo se o njoj.


Ona je briznula u plač, pa mu priznala da situacija u njenoj kući nije baš najbolja i da je zbog toga insistirala da se odmah vrati u Belu kuću.


- Loše se osećam, kamera sve snima i sve se sluša. Nije mi ni do čega, loše sam i to je to. Sve sam videla, tvoj razgovor sa Majom i sve ostalo. Spavala sam, imam svojih privatnih problema. Nije mi ni do veze. Mnogo si loših stvari uradio u životu i molim te pusti me - rekla je Miljana.


Detaljnije pogledajte na snimku:
Izvor: pink.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Brane

26.10.2019. 15:25

Smatram da sve dnevne novine na naslovnoj strani treba da pišu samo o Miljani, inače neće biti dobro za naciju i šire! Narode ostavi sve i čitaj prati život i delo Miljane!!!!