SUSRET LjUTIH PROTIVNICA NA CRVENOM TEPIHU! Kija se našla na metar od Lune i Anabele, evo kako su reagovale majka i ćerka kada su je ugledale! (VIDEO)

NovostiOnline

24. 10. 2019. u 21:51

СУСРЕТ ЉУТИХ ПРОТИВНИЦА НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ! Кија се нашла на метар од Луне и Анабеле, ево како су реаговале мајка и ћерка када су је угледале! (ВИДЕО)

YouTube

Poznato je da je pevač Sloba Radanović u prvoj sezoni "Zadruge" prevario svoju tadašnju suprugu Kiju sa Lunom i od tada datira njihov loš odnos
I vrapci na grani znaju da se Kija Kockar i Luna Đogani ne vole, što je i opravdano. Poznato je da je pevač Sloba Radanović u prvoj sezoni "Zadruge" prevario svoju tadašnju suprugu Kiju sa Lunom i od tada datira njihov loš odnos.

Tokom trajanja druge sezone najgledanijeg rijalitija, Kija je gradila karijeru pevačice, dok je Luna pokazala neku drugu stranu pred milionskim auditorijumom koji je pratio "Zadrugu".

No, sada se obe bave javnim poslom, obe su pevačice, pa je i normalno da će se naći na istim događajima. Međutim, one nisu bile nikad bliže nego sada!

Naime, njih dve su se večeras našle na žurki na jednom prestoničkom splavu, a dok je Kija davala izjave pripadnicima sedme sile, Luna i Anabela su strpljivo čekale svoj red da zakorače na crveni tepih.


Pink.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije