GAGI Đogani priznao je ukućanima da se tokom žurke ljubio sa Filipom Đukićem, što je iznenadilo sve zadrugare. Međutim, ova situacija ponovila se i kasnije tokom večeri ispred Bele kuće.

Nakon razgovora koji je imao sa Natašom Radan i Draganom Stojančević, Gagi je pozvao Filipa, posle čega su se njih dvojica poljubili pred okupljenim zadrugarima. Nakon toga, Đogani je istakao kako se nikada u životu, do utorka veče, nije ljubio sa muškarcem.

- Filipe, dođi, ljubi te brat! Nikada se nisam poljubio sa muškarcem... U, idemo, kada nećete vi devojke. Ljubi čovek za medalju. Filipe, oni ne znaju šta je sprdnja. Oni su došli sa brda. To su brđani! - govorio je Gagi sa osmehom na licu.

Sve ovo se nije svidelo njegovoj drugarici Nataliji Trik FX. Ona je nakon svega kritikovala Gagija, koji je u šali rekao kako želi sada isto da radi i sa Banetom Čolakom. Sve je komentarisala i Jovana Tomić Matora, koja se setila i Gagijeve ćerke Lune.

- Evo, pitaj tvog druga šta je radio... Gagi, hoćeš sa Banetom da probaš? Hajde da vidimo kako to izgleda. Hajde Baneta poljubi. Majko, Gagi se ljubi sa frajerima. Da li je ovo moguće? Šta je sa devojkama - rekla je Natalija.

PROČITAJTE JOŠ - Obećala zadrugarima paklenu nedelju, pa počela da histeriše: Dalila završila u suzama, a ovo je razlog! (VIDEO)

- Šta je radio? - upitao je Bane.

- Ljubio se sa Filipom u usta i svidelo mu se... Bane, ne može dva puta da se ljubi i da se sprda. Ja bih sada nešto rekla, ali neću... Luna, čuješ li ovo? Gagi, ja te podržavam, ako ti je lepo, ljubi se... Mislim se u sebi i ja sam se ljubila sa tvojom ćerkom - govorila je Matora.

- Nisam se ja žvalavio. Samo smo se sočno poljubili. Kad ove devojke neće, onda mora Filip. Strašno! Odakle su došle devojke? Iz kog grada? Nikada se nisam poljubio sa frajerom i do **** je! Možda pređem na muškarce. Luna oprosti mi! Bane, tebe nikad ne bih poljubio. Idem do Filipa sad, možda mi da još koji poljubac - rekao je Gagi.


Autor: Pink