JASNA ŠEKARIĆ O ĆERKINOM ULASKU U ZADRUGU: Lea nije tražila od mene dozvolu da uđe u rijaliti (FOTO)

Novosti online

21. 10. 2019. u 18:40

ЈАСНА ШЕКАРИЋ О ЋЕРКИНОМ УЛАСКУ У ЗАДРУГУ: Леа није тражила од мене дозволу да уђе у ријалити (ФОТО)
Kako Jasna otkriva, rijaliti ne gleda, ali zbog naslednice će se to sada promeniti
U “Zadrugu 3” se uselila Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić koja je više puta proglašavana za najbolju sportiskinju i strelca Jugoslavije i Srbije.


Slavna sportistkinja za “Blic” otkriva da je naslednici pred rijaliti rekla da bude prirodna i svoja, kao i da mora da bude svesna da je kamere stalno snimaju.


Kako Jasna otkriva, rijaliti ne gleda, ali zbog naslednice će se to sada promeniti. Lea joj nije tražila dozvolu da uđe, a oko svega su se dogovorili.


- Lea će napuniti 22 godine i nas dve više ne funkcionišemo tako da treba da traži dozvolu za nešto. Zajedno smo popričale o tome. Moram reći da ja zapravo ne pratim rijaliti, zapravo ga do sada nisam gledala. Krećem se dosta, pa tu i tamo od drugih nešto čujem, tako sam u nekoj meri bila upućena.


Lea voli izazove, mlada je i to joj je interesantno. Rekla mi je da želi da uđe jer bi volela da vidi kako bi reagovala, opet to je zatvoren prostor. Sve to je doživela kao jedan izazov, a moju podršku za ulazak ima i ona to zna, roditelj prosto treba da podrži dete", rekla je Jasna i otkrila šta je naslednicu savetovala pred sam ulazak u Belu kuću:


- Po meni je najbitnije da bude prirodna i svoja, i da nema ishitrene reakcije. Mora da bude svesna da je kamere snimaju 24 časa. Ona veruje u sebe, da će izdržati sve to i da će moći da iznese. To je drugačije od realnog života i ja se nadam da će biti onako kao je zacrtala", izjavila je Šekarićka.


Jasna koja nakon uspešne karijere sada radi kao trener kaže nam da joj se ne bi dopalo kada bi njena naslednica ušla u konflikt sa nekim od rijaltii igrača.


- Lea je ušla da se zabavi i nadam se da hoće. Ne pribojavam se ničega, samo ne bih volela da uđe u konflikt sa nekim, da se ona ne sekira. Nas dve smo dosta vezane, sekirala bih se i ja da vidim da ona ima problem, a ja ne mogu da pričam sa njom", zaključila je Jasna Šekarić za “Blic”.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

ŽALOSNO

21.10.2019. 19:04

Потписати Уговор са ђаволом је КАТАСТРОФА. Где је људима разум, понос, достојанство. Госпођо Шекарић, жао ми Вас је. И Ви сносите кривицу за ово. Нека Вам је Бог у помоћи.

Milos

21.10.2019. 19:54

Roditelj ne treba prosto da podrži dete, već da ga nauči da rasuđuje i da ga usmeri u životu ka moralnim i istinskim vrednostima. Roditelj treba da ukaže detetu na greške koje pravi, ali ne i da mu brani sve, ukoliko dete bude tvrdoglavo pa se "opeče" roditelj treba da bude tu za njega, osim kad se pređu granice ljudskosti, što se sigron ne desi deci roditelja koji ispoštuju prvu rečenicu.

Рашо

21.10.2019. 20:28

Дно! Још једна особа за коју смо мислили да има вредност показује да је склизнула у блато. Више бих ценио да је казала да је противник тога и да, и поред кћеркине лудости то неће гледати али авај!