TOMOVIĆ PONOVO PROGOVORIO O STANIJI: Ono što je rekao joj se neće dopasti! (VIDEO)

17. 10. 2019. u 21:53

ТОМОВИЋ ПОНОВО ПРОГОВОРИО О СТАНИЈИ: Оно што је рекао јој се неће допасти!  (ВИДЕО)
Vladimir Tomović ponovo je potencirao priču o svojoj bivšoj ljubavi Staniji Dobrojević
Vladimir Tomović ponovo je potencirao priču o svojoj bivšoj ljubavi Staniji Dobrojević.

Učesnik treće sezone rijaliti programa "Zadruga", Vladimir Tomović, skrenuo je pažnju na sebe turbulentnim odnosom sa bivšom devojkom iz rijalitija, proslavljenom rijaliti takmičarkom, Stanijom Dobrojević.

Čini se da šarmantni Baranin ne ispušta priliku da spomene bivšu dragu, pa je tako opisao kako bi izgledalo da lepa Stanija ponovo postane stanarka velelepnog imanja.

Ne verujem da će ući, nema šanse. Međutim, i kada bi ušla, nema šanse da pobedi. Ona radi isto što i ja, zavrti sve momke oko sebe, kao što sam ja devojke, samo su momci izdržljiviji - objašnjava Tomović.

Ja mislim da je ona prezgodna. Harizma nula, a telo prezgodna. Ko zna možda ponove uđe - prokomentarisala je Ivana Šopić, dok je Vladimir negirao njen ulazak.

Tomović se posetio trenutka iz prethodnog serijala, kada je pao na čari zanosne starlete.

Dobili smo zadatak da 48 sati provedemo zajedno, ona je znala sve o meni, ja o njoj ništa. Tako je sve počelo... - prisećao se zadrugar.

Podsetimo, cela nacija svedočila je fizičkom obračunu između bivših ljubavnika, Stanije i Vladimira, nakon kojeg je Tomović diskvalifikovan iz daljeg takmičenja.


Pink.rsPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ana

18.10.2019. 06:09

Malo sre pogresili. Vladimir nije imao fizicki obracun sa Stanijom, nego je osamario Aleksandru,koja ga je provocirala !

Gagi

18.10.2019. 11:00

@Ana - Dobro si im rekla. Zamalo da zenu stvar, a sada brzo na Zadrugu da se nešto ne propusti.

Ana

18.10.2019. 13:38

@Ana - Mslim, AKO ova vest zavredjuje da puni naslovne strane "Vecernjih novosti ", a vidim da je tako Gagi, onda ne bi trebalo jos da je pogresno prenesena.. Usput, moje misljenje o ovom tipu programa je verovatno slicno tvome, ali kao sto i sam vidis da nas obasipaju sa svih strana ! Ja , kao i svi "ne gledam ", ali sve znam, jer citam dnevnu stampu !