LUNA I NINA DOBIJAJU BRATA ILI SESTRU?! Gagi Đogani priznao: Hoću još jedno dete! (VIDEO)

ponedeljak, 14. 10. 2019. u 20:31

ЛУНА И НИНА ДОБИЈАЈУ БРАТА ИЛИ СЕСТРУ?! Гаги Ђогани признао: Хоћу још једно дете! (ВИДЕО)

Foto Pink.rs

Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju
Marko Janjušević Janjuš i Gagi Đogani su našli zajedničku temu i pričali o svojim naslednicama koje im nedostaju. Gagi je pričao kako je upoznao dečka svoje ćerke Nine, dok je Janjuš pričao kako bi sve uradio da bi njegova ćerka Kruna bila srećna.

Kad bude Kruni rođendan, hoću da je što više obradujem. Šta znače ta deca... Znaš kad legneš, pa sanjaš da je tu pored tebe - pričao je Janjuš.

Ti si takav roditelj, takav tata. Ja sam izlazio od svoje 15 godine, vraćao sam se oko jedan kući. Moja majka stoji na prozoru, pa me gleda. Ne može da zaspi dok ja ne dođem. Moja Nina našla dečka, dva meseca je sa njim, a ima 14 godina. Dečko joj se stidi, neće da nas upozna, on ima 16 godina - pričao je Gagi Janjušu i otkrio kako je upoznao dečka svoje ćerke.

Mene žena otera u sobu kada viče na nju (Krunu). Ja znam da je ona pogrešila, ali kada mi kaže tata, ja ne mogu ništa da joj kažem. Onda se posvađam sa ženom - pričao je Janjuš.

Potom je Janjuš upitao densera da li bi voleo da dobije još jedno dete ukoliko bi našao životnu saputnicu, a kako je Gagi potvrdno odgovorio i košarkaš mu je priznao da i on priželjkuje još jednu naslednicu ili naslednika.

Kad bi našao neku, je l' bi pravio sada dete? - upitao je Janjuš Gagija.

Kad bih našao ženu, napravio bih dete sigurno. Mislim da bi me to malo podiglo. Voleo bih da dobijem još jedno dete. Ne možeš danas praviti sa svakim dete - pričao je Đogani.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije