HAOS U ZADRUZI: Marija i Miljana otkrile sve o porodičnom nasilju (VIDEO)

Novosti Online

19. 09. 2019. u 18:20

ХАОС У ЗАДРУЗИ: Марија и Миљана откриле све о породичном насиљу (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Tokom dana zadrugari su se okupili na čelu sa Marijom Kulić i Miljanom Kulić, te su govorili o neprijatnim scenama koje su imale sa pojedinim predstavnicima sedme sile
Tokom dana zadrugari su se okupili na čelu sa Marijom Kulić i Miljanom Kulić, te su govorili o neprijatnim scenama koje su imale sa pojedinim predstavnicima sedme sile.

Kulićke je povredilo što je mnogo puta o njima izašla netačna informacija, a onda su se dotakli teme koja je izazvala lavinu komentara.

Naime, Marko Đedović tokom prošle noći ispričao je aferu o porodici Kulić i izneo je tvrdnje da mu je Miljana ispričala o navodonom maltretiranju od strane Siniše Kulića.

- Mene niko ne može da maltretira. Miljana ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj - odbrusila je Marija.

- Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Ma, Klara dala izjavu!

Pročitajte još: TAKMIČARKE "ZADRUGE 3" JADALE SE I ŽALILE JEDNA DRUGOJ

- Sve što sam ti rekla je istina. Tata je terao nju, i onda sam se ja posvađala sa ocem i onda me je ona nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina.

- Ja ne mogu da ti objasnim jer ti nećeš imati porodicu! Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže joj šta će joj tako kratka suknja i slično - odbrusila je Marija Marku.

Saška Karan se potom ubacila u razgovor i ispričala da joj je Miljana ispričala slične stvari, što je Kulićeva negirala.

Izvor: pink.rs


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)