TAKMIČARKE ZADRUGE 3 JADALE SE I ŽALILE JEDNA DRUGOJ

četvrtak, 19. 09. 2019. u 00:52

ТАКМИЧАРКЕ ЗАДРУГЕ 3 ЈАДАЛЕ СЕ И ЖАЛИЛЕ ЈЕДНА ДРУГОЈ
Muku muče zbog ljubavi

UČESNICE treće sezone ružičastog rijalitija juče su se jadale i žalile jedna drugoj. Tako se Ivana Radić pokajala što se poljubila sa Mlađanom Jovanovićem, pa je potražila mišljenje Tare Simov. Ona ju je tešila da se poljubila sa jednim dečkom, te da to nikako ne znači da je "k.rva".

- Nisam spremna da uplovim u vezu, ne poznajem dovoljno Mlađana, a spajaće me sigurno sa "zadrugarima" sa kojima sam provodila vreme - bila je neodlučna Ivana. - Pričala sam malo sa njim, nismo mnogo ćaskali, pa, kao, okej da to bude veza. Ne znam šta da radim.

PROČITAJTE JOŠ - PUKLA TIKVA ZBOG NIKOLE OROZOVIĆA! Nina se pravdala Radetu da nema ništa sa ovim zadrugarom, on joj ovako odbrusio! (VIDEO)

Sa druge strane, Milica Kemez se požalila Ivani Krunić da primećuje kako se Filip Đukić udaljava od nje i ne posvećuje joj dovoljno pažnje:

- Ako posle tri dana nemaš neko interesovanje i povučeš se, šta će biti kasnije - jadala se Milica Krunićevoj. - On je malo istripovana osoba. Sa mnom je završio svaku komunikaciju. Mene jedino emocije i ljubav mogu da izvedu iz takta.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije