ZADRUGA 3 VEĆ UZBURKALA JAVNOST: DJ Žex otkrio novog učesnika rijalitija

Novosti Online

subota, 17. 08. 2019. u 21:13

ЗАДРУГА 3 ВЕЋ УЗБУРКАЛА ЈАВНОСТ: DJ Žex открио новог учесника ријалитија
Iako je bilo teško da se posle odmora privikne na poslovne obaveze koje ga očekuju, vlasnik najgledanije komercijalne televizije se već danas sastao budućim učesnikom treće sezone hiperrijalitija "Zadruga"
Nakon odmora koji je proveo u Italiji, Španiji, Brotaniji i Francuskoj, Željko Mitrović vratio se u Beograd kako bi priveo kraju pripreme za novu televizijsku sezonu, u kojoj je najavio bogat sadržaj i nove formate i igrane serije.


Iako je bilo teško da se posle odmora privikne na poslovne obaveze koje ga očekuju, vlasnik najgledanije komercijalne televizije se već danas sastao budućim učesnikom treće sezone hiperrijalitija "Zadruga", a o tome je obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.


Naime, otac pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, poznati denser Gagi Đogani, danas je potpisao ugovor sa vlasnikom ružičaste imperije, spreman da postane deo treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.


DJ Žex podelio je na svom profilu na Instagramu snimak sa Gagijem na kojem se vidi kako denser potpisuje ugovor o ulasku u "Zadrugu 3", a ova objava privukla je veliku pažnju ne samo medija, već i celokupne javnosti.


Foto: M. Labudović


Pročitajte još: Gagi Đogani progovorio o Luninim eksplicitnim scenama


- Nije ni ćuran hteo na svadbu, jer je znao šta mu se sprema - poručio je Mitrović u videu i dodao:


Prvi radni dan započinjem potpisivanjem ugovora sa budućim učesnicima "Zadruga 3" najspektakularnijeg rijalitija svih vremena, pre svega zbog veštačke inteligencije, robota, koji će im biti najbolji prijatelj i najbolji savetnik. Potpusivanje započinjem sa neizbežbim predstavnikom familije Đogani, predstavnikom grupe "Funky G", Gagijem Đoganijem.


Kako će se Gagi snaći u najgledanijem rijalitiju saznaćemo od septembra, a ostaje da vidimo da li će Željko na svom profilu otkriti sa kojim je još učesnicima potpisao ugovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)