VLADIMIR TOMOVIĆ OPLEO PO STANIJI: Zverski je obmanula javnost i produkciju, većeg ološa nisam video (VIDEO)

Novosti online

nedelja, 11. 08. 2019. u 09:45

ВЛАДИМИР ТОМОВИЋ ОПЛЕО ПО СТАНИЈИ: Зверски је обманула јавност и продукцију, већег олоша нисам видео (ВИДЕО)

YouTube

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost je bio Vladimir Tomović, koji je govorio o dešavanjima iz "Zadruge 2"
U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost je bio Vladimir Tomović, koji je govorio o dešavanjima iz "Zadruge 2", kao i o onome što se dešavalo posle njegove diskvalifikacije.

Njegovo učešće u rijalitiju obeležila je veza sa Stanijom Dobrojević, koja se nije srećno završila. U sinoćnoj emisiji, Vladimir je rekao da je Stanija obmanjivala javnost i produkciju lažući da izlazi iz rijalitija zbog operacije, koje uopšte nije ni bilo.

- Prozivao sam je jer je ona obmanjivala javnost, nikakve operacije nije bilo. Otišla je malo da se druži sa bilo kim, otišla je da uživa, lagala je javnost, mene ne može. Ona je to rekla. Mi nismo mogli da se čujemo 20 dana, ona nije htela. Ona je sletela na aerodrom i tri nedelje mi se nije javljala zato što sam ja dao slike novinarima. Ja sam joj rekao da je ona obmanula javnost. Neka da papire iz te bolnice gde je operisana. Neću sad da nastavljam. Ona je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam, da si mi muž ja ne bih mogla da ti kažem". Ja sam bio zaljubljen u osobu koja je zverski obmanula javnost. Mazali su po meni izmet kao marmeladu na palačinku. Znao sam da će da mi napakosti i ona i njen PR tim. Neka bude da sam ja najgori. Ja sam znao kad se 20 dana nismo čuli da tu nešto nije u redu. Znao sam odlično da tu postoji nešto. Iza paravana njene laži. Znao sam da će da bacaju izmet na mene šleperima. Ona je stupila u kontakt sa mnom pre nekoliko dana preko neke osobe. Ona će prestati mene da pominje, ako ja prestanem da puštam naše tonske zapise. Ja sam možda najgori, ali ne priznajem da je ona bolja od mene - naveo je Vladimir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Никола

11.08.2019. 10:37

Јадан је мушкарац који после раскида са девојком, пљује по њој.Поготово онај који има тако високо мишљење, о себи, као Томовић. Далеко је он од мушкарчине, дааалеко.