Marko otkrio kada će se videti sa Lunom, odabrao je poseban datum! (VIDEO)

Novosti online

utorak, 09. 07. 2019. u 23:50

Марко открио када ће се видети са Луном, одабрао је посебан датум! (ВИДЕО)

Foto Printskrin TV Pink

Luna Đogani i Marko Miljković priznali da se još vole, očekuje ih ozbiljan razgovor i to na šestomesečnicu njihove veze
LUNA Đogani i Marko Miljković imali su svoj prvi susret večeras u emisiji Ognjena Amidžića "Amdži šou", nakon što su napustili "Zadrugu 2".

Tokom emisije Marko i Luna govorili su o svom mogućem pomirenju, a Marko je ponovo istakao da je najavio bivšoj devojci da će obaviti ozbiljan razgovor 14. jula kada se navršava pola godina otkako su započeli romansu.

- Ja sam pustio Luni poruku sinoć posle emisije. Zato što sam u emisiji najavio datum kada ti trebalo da se vidimo. Rekao sam da hoću da porazgovarao kao ljudi 14.07. kada je nama šest meseci veze. Ona je potvrdila to i rekla je posle svega da hoće. Tako da smo se dogovorili za datum. Pisalo se nešto da hoću da mi rodi bebu. To demantujem. Ja još nisam došao u taj stadijum. Još imam emocije, naravno da imam - rekao je Marko.

- Da, naravno da imam emocije. Ne može to tek tako da prestane za dva dana. Ne znam što je bitan datum samo - prokomentarisala je Luna Đogani.

- Pa žena koja se uključila me navela. Osetio sam potrebu. Luna je rekla da to nije čula, a verovatno je čula - dodao je Miljković.

- Nisam čula, bila sam na žurki. Ognjene, bićeš obavešten gde će to biti. Ja nisam rekla da postoji šansa da se pomirimo. A nije ni on rekao. Možda postanemo najbolji drugari - pričala je Luna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije