Marko Marković stigao je u Rajski vrt kako bi otkrio Drvetu mudrosti koji je glavni uzrok njegove svađe sa Stanijom Dobrojević, a po svemu sudeći, on smatra da nije kriv zbog njenih ishitrenih reakcija.

Drvo mudrosti je želelo da i Stanija bude prisutna kako bi zajedno razrešili sve nedoumice zbog kojih su ušli u sukob, a ona je bez dlake na jeziku priznala šta stvarno misli o njemu posle svega što joj je uradio.

Mi smo u paru dok se grlimo, mazimo i ljubimo. Jedino od obaveza što imamo je podela budžeta i hrana, to je sve! I on se tu ne ponaša kao muškarac. Ja sve tolerišem i gutam i šuškam ako može da se ne čuje. To sve izgleda bajno i sjajno, a ja sve to peglam. Kad je stiglo pismo da se ide u Amiži, nije se udostojio ni da baci pogled i da pita da li hoćemo ili nećemo. Naravno da nemam ništa protiv da on ode, ali ono što sam očekivala je da baci pogled samo. Ja ne bih išla, jer treba da idu koji nisu gostovali. Ispalo je kao da on po svaku cenu želi da ide, ko je*e Staniju! Niko se od parova nije javio, jer su se plašili spletki. E sad, desio se budžet, ja sam dobila najmanji, a on srednji. Svi su počeli da turiraju, Suzana me pita kakav mi je to dečko koji se nije našao sa mnom za kupovinu. Njega ili boli uvo ili je nesposoban! - pridikovala je Stanija.

Povređuje me to što pričaš, ja nisam robot! Nikad ne kažeš lepe stvari koje uradim za tebe, nikad! - prebacio joj je Marko.

Svi ostali muškarci ovde idu za svojim devojkama, a ja ovde sve radim sama! Ti si i prošli put bio ispred prodavnice i iskulirao si! Ostalo je još malo do kraja, videćemo šta ćemo u realnom svetu! Kako ćemo da funkcionišemo, da li si ti realan?! - pitala je Stanija.Pink.rs