ZAKUVALO SE IZMEĐU MIKIJEVIH ŽRTVI: Suzana branila Mikija, Nadežda zamalo nasrnula na nju, obezbeđenje odmah reagovalo (VIDEO)

NovostiOnline

13. 06. 2019. u 11:03

ЗАКУВАЛО СЕ ИЗМЕЂУ МИКИЈЕВИХ ЖРТВИ: Сузана бранила Микија, Надежда замало насрнула на њу, обезбеђење одмах реаговало (ВИДЕО)
Suzana je želela svim silama da sazna šta je Miki govorio Biljićevoj pre nego što ju je izudarao štakama i time zaradio sidfalifikaciju
Suzana Perović i Nadežda Biljić došle su u verbalni okršaj zbog Mikija Đuričića. Naime, Suzana je želela svim silama da sazna šta je Miki govorio Biljićevoj pre nego što ju je izudarao štakama i time zaradio sidfalifikaciju.

Nadežda se popela na sto, iziritirana Perovićkinim pravdanjem Đuričića.

Šta ti nije jasno, šta radiš? - govorila je Suzana.

Rekla sam da sam ti plakala na ramenu i da sam jedva čekala da izađeš da mu sednem na k*rac! To što je on tebe lagao, to je njegova stvar. A ti brani nasilnika i brani ga jer ti je udario šamar. Ovo je čist dokaz zašto muškarci maltretiraju žene! Ja sam ustala i rekla sam da imam s*ks, a ti se od sebe pravila žrtvu. Ko te jednom udari, udarićete opet. Imaš decu, a j*bala si se pred kamerama - vikala je Nadežda.

Ti si dokaz! - uzvratila joj je Suzana.

Obezbeđenje je bilo u pripravnosti, tako da nije došlo do većeg incidenta, prenosi Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije