NjIHOVA NEZDRAVA VEZA SE ZAVRŠILA! Marija sa suzama u očima pričala o Zoli, pa otkrila detalje zbog kojih ćete se naježiti! (VIDEO)

sreda, 15. 05. 2019. u 21:17

ЊИХОВА НЕЗДРАВА ВЕЗА СЕ ЗАВРШИЛА! Марија са сузама у очима причала о Золи, па открила детаље због којих ћете се најежити! (ВИДЕО)

Foto Pink.rs

Ono što je definitivno obeležilo dešavanja u Beloj kući jeste žestoka svađa i raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole
Ono što je definitivno obeležilo dešavanja u Beloj kući jeste žestoka svađa i raskid Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Povodom toga, današnja gošća u emisiji radio Amnezija je Marija Kulić koja je otvoreno rekla šta misli o di-džeju i vezi njene ćerke i Čolića.

Najbitnije je da je njihova nezdrava veza završila. Ja sam odmah videla da od te veze neće biti ništa. On je bio sa Miljanom zarad promocije, shvatio je da je Miljani potreban muškarac, video je da je Miljana labilna. On se ovde folirao. Pravo lice je pokazao kada su izašli. Lift nije radio u zgradi, on je bacio kolica i ljuljašku, kad je meni to Miljana rekla ja sam htela da ga išutiram. Nije brinuo o detetu, mnogo me je razočarao - pričala je Marija kroz suze.

Marija je istakla da joj je drago što se njihova veza završila, jer je Zola negativno uticao na Miljanu i bio sa njom samo zarad promocije i koristi. Potom se Kulićka osvrnula i na to da Čolić koristi narkotike zbog čega takođe smatra da Zola nije dečko za njenu ćerku.

On konzumira travu, i to mnogo. To se dokazalo i kada je on izašao. Kada je dobio telefon, on je počeo da kuka, traži i moli za travu. On ne može bez toga. On je dete bez oca, njega čuva samohrana majka. Miljana je sažaljive prirode, a to nije dobro za nju. Kada sam ušla ovde u "Zadrugu", ja sam rekla da je Zola David broj 2, on je koristio Aleksandru, tako je i Zola Miljanu. Ostavio je jer je znao da ona posle rijalitija neće izaći sama, zato je on njoj govorio da želi da žive zajedno - pričala je Marija dok je Zola sve vreme demantovao ono što je Kulićka iznela.

Pink.rsPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)