MIKI UGOSTIO ČABARKAPU: Pčelar iz Kupinova se oglasio nakon bekstva iz rijalitija

V. N.

25. 04. 2019. u 20:54

Miki Đuričić koji je, nakon žestoke svađe sa Aleksandrom Subotić, pobegao iz rijalitija i otišao u rodno Kupinovo, u prvom oglašavanju nakon bega priznao je da je sebe degradirao

МИКИ УГОСТИО ЧАБАРКАПУ: Пчелар из Купинова се огласио након бекства из ријалитија

Foto Facebook/Aleksandar Cabarkapa

ZADRUGAR Miki Đuričić koji je, nakon žestoke svađe sa Aleksandrom Subotić, pobegao iz rijalitija i otišao u rodno Kupinovo, u prvom oglašavanju nakon bega priznao je da je sebe degradirao.

- Verujte mi da me je sramota da izađem na ulicu, degradirao sam sebe tamo u "Zadruzi" kao nikad ranije - rekao je Miki. - Oni ljudi tamo nisu moj svet, nemam šta da tražim među njima.

Đuričić je u Kupinovu ugostio Aleksandra Čabarkapu, koji je na više načina povezan sa porodicom Subotić, a iako nije priznao, on je otac Aleksandrinog deteta, male Magdalene.Čabarkapa je objavio na društvenim mrežama zajedničke fotografije sa Mikijem i napisao:

- Sa penicilinom štakorske porodice Subotić, kraljem šoua, čovekom istine i poštenja i nadamo se povratku na staro odredište da dokusuri lažne moraliste i kvazi mangupe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Salvatore

25.04.2019. 21:12

Miki je čovek bez zanimanja.Ako je on pčelar ja sam kosmonaut.Dve godine je po rijalitima ko mu održava pčele?Isto tako kad pitate probisveta promašenog života čime se bavi,svaki će reći-MOLER.Morao je i on da izmisli zanimanje.

Čika Jova

25.04.2019. 22:06

Stara priča, nikad više, pogrešio, nije njegov svet...,a čim pre eto ga ponovo, pa ponovo, pa ponovo. Gde ti je "JA".

Mario

26.04.2019. 00:24

Miki se grozi kurvi, pedera, narkomana, a svake godine je sa tim šljamom u nekom rijalitiju. Lažni moralista, šarlatan, neradnik, dno dna.