LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke najviše potreslo! (FOTO)

18. 04. 2019. u 21:40

Ono sinoć nas je jako sve potreslo, mene, majku i njenog brata. Nisam mogla da verujem. Onakvo Mićino ponašanje, pa posle Lunino

ЛУНА ЈЕ ЗЛО! Станија је лила сузе због Ђоганијеве, а сада се огласила њена менаџерка и открила шта је породицу ове задругарке највише потресло! (ФОТО)

Foto Pink.rs

Publiku kraj malih ekrana, ali i sve zadrugare, šokirao je postupak Lepog Miće tokom emisije ''Pitanja gledalaca''. On je psovao Staniju Dobrojević, pa je u jednom trenutku spomenuo njenog oca koji je nastradao.

Tim povodom smo pozvali Stanijinu prijateljicu i PR-a, Tamaru Radoman koja je pored Miće komentarisala i Lunu Đogani i njene optužbe da je Stanija iskoristila taj trenutak da bude u kardu glumeći žrtvu koja plače.

Ono sinoć nas je jako sve potreslo, mene, majku i njenog brata. Nisam mogla da verujem. Onakvo Mićino ponašanje, pa posle Lunino... - govorila je Tamara.

Ona nije mogla, a da ne nastavi da komentariše blogerku i njeno ponašanje koje ju je neprijatno iznenadilo.

Što se Lune tiče, ja sam zgrožena. Da ona izgovori da se Stanija folira kada plače, Stanija nakon što su joj spomenuli oca koji je poginuo. To je njoj najbolnija tačka. Nije mi jasno kako je mogla tako nešto da kaže?! Ne mogu da pomislim ništa drugo, osim da je zlo - govorila je Tamara.

Devojka je do juče lomila sve. Vidi se njena ljubomora. Ja više ne znam kako da je opišem. Ona je loš čovek. Nalazila sam opravdanja za nju, ali posle onog sinoć ja više nemam reči - žestoko je komentarisala Stanijina prijateljica i PR za Pink.rs!

Inače, Stanija je danas plakala zbog Lune Đogani tokom razgovora sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, a tom prilikom ova zadrugarka istakla je da joj trenutno najveći problem predstavlja situacija koja se dogodila sinoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)