NATAŠA I LAZAR OPASNO ZARATILI ZBOG LUNE: Ti si jedan mali jazavac koji glumi frajera! (VIDEO)

Novosti Online

01. 10. 2018. u 12:22

Pošto je Nataša Moskva želela da napravi ljubomornim svoju simpatiju Lazara Jeremića kako je zaljubljena u Jovicu Putnikovića i time mu pokaže koliko je njoj teško kada on priča da mu se dopada Luna Đogani

НАТАША И ЛАЗАР ОПАСНО ЗАРАТИЛИ ЗБОГ ЛУНЕ: Ти си један мали јазавац који глуми фрајера! (ВИДЕО)

Svađa Nataše i Lazara
Foto: Promo

Pošto je Nataša Moskva želela da napravi ljubomornim svoju simpatiju Lazara Jeremića kako je zaljubljena u Jovicu Putnikovića i time mu pokaže koliko je njoj teško kada on priča da mu se dopada Luna Đogani.

Tokom ranih jutarnjih časova njih dvoje pokušali su da raščiste situaciju, međutim situacija se otrgla kontroli, pa umesto da izglade odnose, oni su "zaratili".

"Začepi... Postaću agresivna, makni se od mene. Ti ćeš meni trpati da ja ne cenim tu devojku. Ti ćeš meni pričati o odnosu sa tom devojkom. Ti si jedan mali jazavac, koji glumi frajera, a trebaju ti igračkice da se sa njima igraš. Spominješ Lunu u svakoj priči, ja za Jovicu nisam ni znao. Van iz sobe crve mali", vikala je Moskva na Lazara.

"Nećemo čak ni biti prijatelji, jer neću da budem između dve vatre", odbrusio joj je Jera.

Pročitajte još - VRELA AKCIJA U ZADRUZI: Aleksandra Subotić se skinula gola, a onda ju je David ljubio po grudima! (VIDEO)

"G***o si pojeo, zato što si me uvalio u nezgodne situacije. Zato briši da te ne vidim. Ne želim te slušati, ne zanimaš me. Sve što sam rekla za emocije, sve ću obrisati od ovoga trenutka. Da, Joca mi se sviđa, je l' ti sad drago? Sram da te bude što se nisi izjasnio. Ti nekome govoriš da ti se neko sviđa, ti si glupan. Ti si k***c! Ti nisi ni 'dž' od džentlmena - vređala ga je Nataša.

"Ja ću sada da odem kod Miljane da joj kažem. Ti se njemu dopadaš, on će tebe da smuva. Da sam to znao, nikad ne bih spavao sa tobom. Kad sam ovo čuo, za Jocu, ja ne želim ništa", rekao je izbezumljeno Lazar.

"Otkako je on bio sa Minom, ja na njega nisam ni pomislila. Ja sam njega htela odmah muvati, a sada me prošlo. Napravio si glupost sa Lunom i sada joj glumiš nekog druga. Kopiraš jednog Vladu. Meni treba jak muškarac, a ne guči za po kući", nastavljala je Nataša.

"Sa Jocom nećeš imati nikakav kontakt, ja ti neću dozvoliti. Ja ću otići do njega i reći mu ako je samo jednom pogledaš. On to neće uraditi zbog mene", pričao je Jera.

Jeremić je želeo da zna na čemu je sa Moskvom, pa joj je postavio nekoliko pitanja u nizu ne bi li izvukao iz nje da li se i dalje šali sa njim ili je zaista zaljubljena u Jovicu.

"Da li ti se on sviđa?", upitao je Lazar.

"Ne, ne sviđa mi se. Da li si normalan, kako to možeš da me pitaš. Da li bi on bio sam da sam ja zaljubljena u njega. Neka se osećaš kako se ja osećam, neka si osetio. Rekla sam ti da mi se ne sviđa. Kada ga gledam, gledam kroz njega", besnela je Nataša.

Iako je Lazara Nataša gurala od sebe, on je bio uporan i nije želeo da napusti krevet kako bi zajedno prespavali.

Osude i optužbe koje je Moskva dobila od Jere joj nikako nisu prijale, pa nije želela ni da mu popusti. NJih dvoje su ostali zajedno u krevetu, ali Moskva je još uvek bila hladna prema njemu.
(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije