KIJA BESNA NA SLOBU:Roditelji ti nisu očitali lekciju kako se ponaša oženjen muškarac (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 06. 2018. u 15:58

Zadrugari su jedni drugima sasuli sve u lice, a nakon pisma Velikog šefa u kojem je najavio da svako ponaosob prokomentariše ponašanje drugih ukućana

КИЈА БЕСНА НА СЛОБУ:Родитељи ти нису очитали лекцију како се понаша ожењен мушкарац (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Pink

Zadrugari su jedni drugima sasuli sve u lice, a nakon pisma Velikog šefa u kojem je najavio da svako ponaosob prokomentariše ponašanje drugih ukućana, među prvima se oglasila i Kristina Kockar.

Naime, nju su i te kako povredile reči koje joj je njen još uvek zakoniti suprug izgovorio pred svima, pa je zahtevala izvinjenje.

- Mislim da je to jako ružno da u nedostatku argumenata tako nešto kažeš - rekla je Kija.

- Devojko, kod mene u kući se slavilo mesec dana kad ti dođeš u goste! Moji su te gledali kao svoju ćerku, a ti ih pominješ! - vikao je Sloba.

- Mislim da je ružno da tako nešto govoriš o meni, ali da ti meni kažeš "Mrš". Mislim, ja nisam keruša. Nisi ukapirao, misliš da je to okej? Ja sam samo rekla da ima milion stvari, samo sam rekla upečatljive. Ja sam rekla voditeljki da nakon svih stvari koje sam čula ovde, pogotovo za svadbu, ja u sve sumnjam i u svaku poruku i lepu reč i sve što smo imali, jer si mi radio iza leđa. Što se tvojih roditelja tiče, tvrdim da te nisu vaspitali. Nisu ti očitali lekciju kako se ponaša oženjen muškarac - obrazložila je Kija.

- I tebe su baš lepo vaspitali da se udata žena ponaša tako - prigovorio je Sloba.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije