ZADRUGA U ŠOKU: Učesnicima pozlilo kad su čuli za hapšenje Marjanovića (VIDEO)

Novosti online

15. 09. 2017. u 23:38

Nakon što je Dušica Jakovljević sa svim zadrugarima podelila ovu šokantnu vest, učesnici rijalitija nisu mogli da dođu sebi od šokove večeri Dušica Jakovljević

ЗАДРУГА У ШОКУ: Учесницима позлило кад су чули за хапшење Марјановића (ВИДЕО)

Foto: Youtube

OVE večeri Dušica Jakovljević ušla je u "Zadrugu" s namerom da takmičarima saopšti vest da je njihov dojučerašnji cimer, kompozitor Zoran Marjanović, uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

Nakon što je Dušica sa svim zadrugarima podelila ovu šokantnu vest, učesnici rijalitija nisu mogli da dođu sebi od šoka.

- Ja sam stekla utisak da je on nevin - Izjavila je Smilja Janković.

- Najžalije mi je zbog one devojčice, ja ne mogu da verujem da je to moguće - Milan Milošević se nadovezao.

Dušica je nakon ovog saopštenja želela da čuje njihova mišljenja, ali mnogi nisu uspeli ni da progovore, dok je Žiži pozlilo, tako da su morali da se fokusiraju na nju.

-Pokojna Jeca je radila sa mnom , ona je sa mnom sarađivala. Ja sam duboko bio ubeđen da on nije kriv. Ja sam od njega zahtevao da uđe ovde, da pokaže kakav je, da nije kriv. Jeca je bila čestita i dobra žena i majka - rekao je šokiran i zblanut Lepi Mića.

(Pink)Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

rale

16.09.2017. 00:45

Taj poligraf moze da prodje bilo ko, Zoran Marjanovic, Ceda prasak, dalje ne smem uhapsice me!!!

Мома

16.09.2017. 11:34

Треба саслушати и ове којима је "одједном" позлило! Сумњиво, брале...

lesa

16.09.2017. 12:26

Zadruga je još jedan promašaj Željka Mitrovića, kao što je bio Dvor! Kad moja tašta to kaže, a ona je okoreli pratilac svih rijalitija u Srbiji, onda je to zaista i istina!