ŠARM, seksepil, komunikativnost i energičnost karte su koje bi morale da budu u rukavu učesnica trke za titulu „Plejboj devojke godine“. Medijski spektakl, prvi put u Srbiji, ali prvi put i u regionu, organizuju izdavačka kuća „Atika medija“ (nosilac „Plejboj“ licence) i TV Pink, pod nazivom - „Playboy Playmate of the Year“.

Specijalni žiri, u sastavu urednika međunarodnih izdanja „Plejboja“, izabrao je najlepše od najlepših „zečica“ s prostora bivše Jugoslavije (Srbija, Crna Gora i BiH), koje su se fotografisale za srpsko izdanje prestižnog magazina. Hiljade fotografija i nekoliko stotina sati snimljenog TV materijala puni su pravog „Plejboj“ naboja, koji će, najavljuju sa Pinka, kulminirati iz epizode u epizodu i sve ostaviti bez daha.

Voditeljka šoua, Rada Radenović, koja se takođe svojevremeno slikala za „Plejboj“, kaže da je ovo jedinstveni licencirani projekat, koji veliča žensku lepotu.

POBEDNICA KOD HEFNERA Una Grujić, Ljubica Avramović, Soraja Vučelić, Martina Rajić, Andrea Ranković, Ivana Mlađović, Anastasija Buđić i Isidora Ivančević su kandidatkinje prvog srpskog izbora. Pobednicu očekuju vredna novčana nagrada i put u Los Anđeles, gde će se upoznati sa vlasnikom „Plejboja“, legendarnim Hjuom Hefnerom.

- Drago mi je što je Srbija jedina u regionu pokrenula ovaj „format“, jer time dokazujemo da smo spremni za svetske standarde. Ovo je inovativni, seksi projekat, u kojem se lepota vrednuje na atraktivan, pa i provokativan način. U ovoj „borbi“ nema tabua - kaže Radenovićeva.

Ocene emisije pokazuju da se „Playboy Playmate of the Year“ nalazi u najvišem rangu glamura, bleštavila holivudskog sjaja i osnovnog načela „Plejboja“ - veličanja ženske lepote.

Osim već standardnog „mamca“ za publiku - mogućnosti uživanja u izazovnim snimcima - gledaocima specijalnog TV serijala, kažu organizatori, nude se i sofisticirana ženstvenost, senzualnost i gracioznost.

- Devojke su, slikajući se za „Pleboj“, već afirmisale svoju lepotu, a sad su otišle korak dalje. Svesne su svog izgleda, ali i harizme na koju igraju. One se prikazuje kao ličnosti, a ne kao „barbike“ - objašnjava voditeljka.

Rada kaže da su se kandidatkinje odlično snašle na pripremama, održanim na Kopaoniku. Nisu krile emocije, pa je bilo i smeha i suza.

- Devojke su bile vrlo kooperativne, ali nisu krile želju za pobedom, pa ni rivalstvo, koje je u ovakvim situacijama normalna stvar. Sasvim je izvesno da svaka od njih želi da zablista i da baš ona zasluži status najlepše. Ali, ovaj rijaliti nije surov kao ostali, tako da nema „borbe na život i smrt“ - kaže Rada.

Uz snimke i fotografije, takmičarke se predstavljaju i kroz priču o sebi, svojim navikama, motivima zbog kojih su pristale na ovu igru, intervjue rađene s njihovim prijateljicama, članovima porodice... U svakoj emisiji se prikazuje „dvoboj“ dveju kandidatkinja, pa ćemo ove subote upoznati Unu Grujić i Isidoru Ivančević.

- Dve šarmantne lepotice će ispričati svoje utiske sa fotografisanja za „Plejboj“, otkriće kakvi su komentari pljuštali u krugu njihovih prijatelja i poznanika, da li su zaljubljene, ko je za njih sinonim lepog muškarca, kakvi ih pripadnici suprotnog pola privlače... Biće tu još mnogo pikanterija, a gledaoci će, nesumnjivo, uživati u veoma uzbudljivim scenama i situacijama iz teretane, sale za masažu, bazena... Veoma seksi i provokativni snimci biće u prepoznatljivim bojama „Plejboja“ - otkrivaju nam na TV Pink.

Do specijalne finalne emisije, koja će biti emitovana tokom januara, gledaoci će imati vremena da iskristališu svoj sud i putem poruka glasaju za „Plejboj devojku godine“. Organizatori nisu želeli da otkrivaju detalje završnog spektakla, ali obećavaju neponovljiv događaj.

- Sigurni smo da tako nešto dosad niste videli na našim prostorima. Upoznaćete devojke u pravom duhu „Plejboja“, što je već dovoljna garancija da se uključite u finale - kažu na Pinku.