„Dvor“: Izbačen Joca Stefanović

M. Vu

četvrtak, 10. 03. 2011. u 22:30

„Двор“: Избачен Јоца Стефановић
Četvrti finalista koji je napustio srednjovekovno imanje je mlađani pevač. U petak uveče proglašenje pobednika

ČETVRTI finalista koji je u četvrtak uveče napustio rijaliti program „Dvor“ je pevač Jovan Stefanović. On je prema glasovima publike za „dlaku“ izbegao superfinale i mogućnost da pobedi.

Pevač je u neverici napustio srednjovekovno imanje , ali je u studio stigao raspoložen I, kako je rekao, nije nimalo razočaran što je izbačen.

- Nisam razočaran, bolje je što sam izašao večeras, nego da sutra budem u stravičnom isčekivanju – rekao je Joca u studiju. – Mogu vam reći da mi je na dvoru bilo super.

Na pitanje da prokomentariše odnos sa Ninom i da li je istina da se tokom boravka na imanju zaljubio u manekenku, Joca je rekao da nema govora o bilo kakvoj ljubavi i zaljubljenosti. Pevač je rekao da nije nikada plakao zbog Nine na dvoru već samo zbog toga što mu je falila porodica i prijatelji.

- Slušao sam Adilove pesme i to je jedini čovek čije pesme me rasplaču uvek. Plakao sam zbog emocija koje su mi navirale dok sam slušao kako peva – rekao je Stefanović , a potom zapevao pesmu zbog koje prolio mnogo suza, „Ne mogu bez tebe ja“ sa prijateljem Adilom koji ga je čekao po izlasku.

Joca smatra da je Đus taj koji će pobediti u prvoj sezoni rijaliti programa „Dvor“, jer je apsolutno zaslužio nagradu jer je dao veliki doprinos šou, a da je Lepa Lukić ta koja trenutno ima najviše zlatnika.

U petak uveče sedam takmičara očekuje superfinale u kome će biti proglašen pobednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Милош

10.03.2011. 23:11

Докле више да нас обавештавате о Двору, Фарми, Паровима и осталим глупостима. Кога занима нека гледа а ко цита вести на интернету сигурно има паметнија посла него да гледа тзв. звезде.Молим вас не рушите свој углед више и не бомбардујте нас више овим смећем.

maximus

11.03.2011. 11:07

nek je vise izleteo da ga moje oci vise ne gledaju...ne gledam taj dvor koji kao i mnoge rijaliti emisije sluze da odvrate ljude od teske realnosti u kojoj zive...a jocu kad vidim pokvari mi se dan...toliko je ljigav i antipatican tatin sin.poz za sve ljude sa neispranim mozgom

slavko

11.03.2011. 13:45

Ljudi sve je namešteno Đus pobeđuje i uzima drugu nagradu. 100%. ČUJEMO SE SUTRA !

waste

11.03.2011. 16:29

juice je zaslužio da pobedi, manite se priče ''namešteno'' jer nije :) uzdravlje i vama i sdjuu!