“Dvor”: Ukućani izneli krevete napolje

Novosti online

sreda, 09. 03. 2011. u 17:42

“Двор”: Укућани изнели кревете напоље
Pošto su pojedini takmičari dobili po 10 dukata jer su se kupali u bari, ostali dvorani su došli na ideju da prenoće napolju, kako bi dobili 100 zlatnika

POŠTO su dvorani u utorak uveče ispratili Dejana Milićevića, žurka je mogla da počne. Bebi je predložila da svi spavaju napolju, jer će možda dobiti 100 dukata. Lepa, Vanesa i Danijel su odmah izneli krevete napolje, a za njima i ostali. Legli su i ćaskali. Na žurci su za dobro raspoloženje bili zaduženi sami finalisti. Oni su na smenu puštali hitove narodne i zabavne muzike.

Bebi je bila među najveselijima. Prva se popela na sto i zaigrala. Ubrzo su joj se pridružile sve žene. Posle nekog vremena Nemanja je krenuo napolje i pozvao ostale da se okupaju u bari ispred kuće. Denis je odmah skinuo majicu i krenuo ka bari, dok su se devojke nećkale. Na kraju su samo Nemanja, Joca i Denis uskočili u poluzaleđenu baru i počeli da rade sklekove. Vratili su se u kuću, presvukli se i nastavili žurku. Za “podsticanje na akciju” su sva trojica kao nagradu dobili po 10 dukata.

Ostali takmičari su u utorak polesmisali o zlatnicima i pobedi. Dejan je dao Vanesi dukate koje je Mika ostavila, pošto je Denis svoj deo odbio. Vanesa je rekla da ih ne želi, iz principa. Ljuta je i povređena što joj niko nije verovao. Pevačica je tvrdila prethodne večeri, da joj je Mika rekla da uzme deo njenih dukata.

Đus i Lepa su se dogovarali da, ukoliko neko od njih osvoji prvu nagradu podele “lapo-lapo”. Zaključili su da veći broj ukućana “juri” drugu nagradu. Lepa je rekla da je odustala od toga još dok je Boki 13 bio na dvoru jer je mnogo trošila. Đus joj je rekao kako ni sam nije štedeo. Lepa je rekla da za sebe ima više nego dovoljno dukata.

Đusu nije bilo jasno kako je Mika ostavila dukate, a niko od troje ljudi kojima su namenjeni, i koji tvrde da nemaju dukata ne žele da ih uzmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije