„Dvor“: Izbačen Dejan Milićević

M. Vu

utorak, 08. 03. 2011. u 22:29

„Двор“: Избачен Дејан Милићевић
Pubika je odlučila da dalje takmičenje i borbu za 50.000 evra napusti poznati stilista. Do petka svako veče se izbacuje po jedan dvoranin

DRUGI finalista koji je izbačen iz rijaliti programa „Dvor“ je stilista Dejan Milićević. Prema glasovima publike Dejan nije zaslužio dalje takmičenje i borbu za pobedu.

Naime, stilista je imao predosećaj da će napustiti šou, pa je pripremljen izašao posle više od pedeset dana u stvaran svet.

- Hvala televiziji Pink što mi je omogućila ovu psihoterapiju –rekao je Dejan u studiju. – Već dvadeset godina radim, režiram spotove, stilizujem i ovo vreme na „Dvoru“ posvetio sam isključivo sebi. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što sam napustio takmičenje samo zbog ljudi koje sam tamo upoznao.

Dejan Milićević je tokom učešća u rijalitiju „dobro i zlo“ delio sa dosta prijatelja iz spoljnog sveta. Najviše je pažnju usmerio ka Lepi Lukić i Bebi Dol ali i Maji Nikolić koja mu se u šou zamerila.

- Bebi Dol poznajem već dvadeset godine i svaku zamerku koju sam imao sa njom je bila izrežirana jer je ona mislila da će na taj način uspeti da probudi ostale ukućane. Što se tiče Maje, ona se posvađala sa Lepom što sam ja oštro osudio i rekao sam joj da ću se pomiriti sa njom ukoliko se ona izvini Lepi. Tada se ona obrušila na mene i svašta mi je nešto ružno rekla – iskren je bio Milićević.

Poznati stilista je rekao da mu je favorit za pobedu pevač Joca Stefanović jer je najinteligentniji dečko koga je upoznao, da je plemenit i predobar. Za Jocu se odlučio zato što mu je on postao pravi prijatelj iako to nije očekivao i pohvalio ga je rečima „blago roditeljima koji ga imaju, sve pohvale“.

Inače do petka, kada se očekuje super finale, svako veče biće izbačen po jedan dvoranin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

natasa

09.03.2011. 10:19

Koga je u ovoj zemlji briga sta ti mislis? A da ti je zao, to je istina, nista od 50.000 evra. E moja Srbijo medj` sljivama, ako su ovo tvoji junaci, nije ni cudo gde si.

gordana

12.03.2011. 04:39

Nije mi bio favorit, tako da ne mogu reci - zao mi je! Ponasao se korektno i pristojno. Cenim njegov profesionalan rad i u tome je izuzetan. Nemam negativan stav, kad je on u pitanju. Po meni je bio O.K.