Željko Mitrović testirao turbo mlaznice na visini od 200 metara, rezultati su neverovatni! (VIDEO)

NovostiOnline

01. 07. 2020. u 10:23

Жељко Митровић тестирао турбо млазнице на висини од 200 метара, резултати су невероватни! (ВИДЕО)
Nema sumnje da će Željkov patent oduševiti sve ljubitelje skejta, rolera, biciklizma i ostalih ekstremnih sportova
S obzirom na to da je testiranje prošlo uspešno, nema sumnje da će Željkov patent, turbo mlaznice, oduševiti sve ljubitelje skejta, rolera, biciklizma i ostalih ekstremnih sportova.


Pratioci vlasnika “Pink Media Group” Željka Mitrovića na Instagramu juče su imali priliku da vide kako je proteklo testiranje njegovog patenta, turbo mlaznica za skejt, rolere i bicikl na kopnu, tačnije na profi stazi Navak. Već danas je Željko, kako je i najavio, svoj patent testirao i u vazduhu.On je uz pomoć još jednog svog izuma, pokretne hidraulične platforme za kopneni parasejling poleteo, a tom prilikom je testirao koliko brzinu može da razvije uz pomoć turbo mlaznica.


Turbo mlaznice su se pokazale odlično, kako na kopnu, tako i u vazduhu, čime se Željko pohvalio na svom Instagram profilu objavivši video.


U vazduhu moje mlaznice rade čarobno! Na 200 metara visine sa trećinom snage mlaznica, menjao sam visinu i pravac kretanja za po 20 m/s, što je 72km/h, naravno palio sam ih samo po jednu sekundu da ne bih završio kod Svetog Petra! Neobično je što je efekat ovoliko visok bez obzira na dve moćne supotstavljene sile koje deluju u različitim smerovima! – napisao je Željko.Podsetimo, turbo mlaznice koje su pravo otkriće za sve one koji voze skejt, rolere ili bicikl. Takođe pokretna hidraulična platforma za parasejling ne samo da je patent sama po sebi, već će predstavljati i osnov za testiranje turbo mlaznica za kretanje u vazduhu i na kopnu, što je Željko i pokazao jučerašnjim i današnjim testranjem.S obzirom na to da je testiranje prošlo uspešno, nema sumnje da će Željkov patent, turbo mlaznice, oduševiti sve ljubitelje skejta, rolera, biciklizma i ostalih ekstremnih sportova.Željko je za ovo leto najavio desetak patenata, a neke od njih poput pokretne hidraulične platforme sa vitlom za parasejling i turbo mlaznica, predstavio je u prethodnim nedeljama, što su imali priliku da vide svi koji ga prate na društvenoj mreži Instagram.Vlasnik “Pink Media Group” već duže vreme radi na još jednom veoma značajnom patentu: letećem automobilu (flying car), koji će biti završen 1. avgusta, a Željko će unjemu nadletati Beograd u nedelji između 1. i 7. avgusta.Do tada, ostaje da vidimo koje će još patente Željko predstaviti u narednom periodu i šta će iznedriti njegova ljubav prema ekstremnim sportovima i patentima.(pink.rs)Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

gedža

01.07.2020. 11:00

Svaka čast Željko. Vrlo primenljiv pronalazak za specijalne jedinice u vojsci. Pričaj sa njima, možda budemo prvi u istoriji sa nezavisnim letećim skvadronom nindža.

Svaka cast

01.07.2020. 14:47

Osim sto nemilice siri kulturu diljem Srbije, u slobodno vreme projektuje vozila buducnosti. Jednom recju - genjije.