Ja sam ŠOUBIZ PREVARA: Jelena Karleuša o karijeri i uvredama na svoj račun (FOTO)

NovostiOnline

četvrtak, 11. 06. 2020. u 17:28

Ја сам ШОУБИЗ ПРЕВАРА: Јелена Карлеуша о каријери и увредама на свој рачун (ФОТО)
Ona je danas jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti na društvenim medijima na Balkanu

Nakon što je 2005. godine zablistala na muzičkoj sceni, Jelena Karleuša je skrenula pažnju javnosti i svojim privatnim životom i ekstravagantnim modnim stilom. Čestu prisutnost u medijima obezbedio joj je i status gej ikone kod LGBT populacije. Ona je danas jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti na društvenim medijima na Balkanu.


- Oduvek sam imala jasnu viziju kakav će moj put biti. Svaki korak mi je bio kristalno jasan. U željama sam bila negde između Madone i Lepe Brene, u tom nekom stilu. Ali sam uvek imala tu dozu ekscentričnosti. Nijedna Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja želela tada da radim`, otkriva Jelena i dodaje:


- Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.Komentarišućione koji je ne vole, iskreno priznaje:


- Na kraju sam negde naučila sebe da mi mržnja u ovom poslu bude sasvim normalna stvar, a to nije normalno. U ovom poslu moraš sebe toliko da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu odgovoriš sa - samo polako - istakla jeKarleuša, koja je pevalauživo u emisiji COKE Studio, akoja će biti emitovana večeras u 22h na K1 televiziji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Грађанин

12.06.2020. 00:13

Napokon malo i istine od nje, mada ko zna šta ima u glavi, a rekao bi da previše leti....